Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
harambaša je budala ili kako bi naš narod rekao: rđavo goveče june dovijeka!!!
Dobro je dok upad i pretres vrse Nato borci oni dodju dase raspitaju kako se Ljilja osjeca .Nesreca ce biti kada upadnu oni koji samo jednom upadnu i vise nemaju potrebe a do tada ljiljo zivi u strahu od upada onih koje ocekujes da bi mogli jer si ih zaduzila a pogotovu tvoj dr Dabic a poseban upad bi bio pozeljan Sonji kloniranom Dr dabicu bez uda. Ali ima vakta oti ce i Nato zastitnici.A tako ste blizu a dugovi i kamate narsle.
interesantno je kako se na taj nacin vrsi pritisak i teror na njima, u ta doba, kako imati srcani od straha ;)
Svidja mi se sto nastavljaju sa potragama. i tajming je savrseno tempiran :)
ne kontam sta vise traze?da je bilo ista od dokumentacije u toj kuci do sad su je mogli pojesti a ne sakriti????????????????????
dignite govna u vazduK