Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šešelj je oskvrnuo pamet haškom tribunalu, dokazavši da je to politički marionetski skup, koji ima zadatak da opravda miješanje stranih sila u krvavi raspad ex Yu. Superiorno dominantan u sudnici sudijama je držao lekcije iz međunarodnog i krivičnog prava, čime je i na taj način dokazao da su obična grupa nekompetentnih marioneta velikih sila, koji su zadnjim presudama dosuli ogromnu količinu ulja u bosanski lonac, oko kojeg se okupila opet ekipa sila u borbi za svoj uticaj.
Zao mi je samo sto mu tkz ''Tribunal'' nije izrekao ''presudu'' na dan zatvaranja i sto nece biti prisutan da se pravnicki poigra sa tim ''sudijama'',naravno bez vulgarnosti koje su mu svojstvene.
baš su pokvaveni ovi fovumaši, a još nepismeni i nekultuvni
Pijuni padaju a igra se nastavlja 👍 Sirotinja ozaloscena i dalje navijaju ..... Debeli debil je kastriran samo nije sirotinja koju on predvodi .
Musliman sam, Bošnjak, ali ovaj lik je ekstra pametan i to niko ne može osporiti! Šteta što se desilo njesra između naroda bivše jugoslavije, mogli smo se razići k'o civilizacija bez prolivanja krvi!
@xMADBALLx to druze trazi civilozovane ljudi...mi dokazasmo da to nismo.
@mendota jbg to je žalosna istina!
Mislim da je doslo vrijeme da taj lik bude osudjen ..
ja kontam alex ferguson hahaha
On ima VEVOVEL... pa vi razmislite ko bi koga mogao pretresti
Bice osudjen u garant vidjecete!!"
kmeeee nece poturice
tako je bilo i za mladica a simatovic ponovo na siroke rukave bumo vidjeli ko bu kmecao:))))
Joj da mu sad narede povratak da placku mijenja pelene😂
Mozete kuvac da mu pvetvesete...
Kad je unistio Hag moze i ovo za 2r sata