Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranici Predstavničkog doma postoje podaci o broju zakona i izvještaja koji su razmatrani u prošlom mandatu(po sjednicama), i otprilike to je broj od 430 razmatranih akata, većinom usvojenih. Od tih 78 koje je mamlaz nabrojao, uglavnom su razni izvještaji. Pozivam mamlaza da nas obavijesti koliko je zakona i izvještaja ostalo iza SDP-a u mandatu 2010-2014., to bi bilo fer.
Sad ćete vi komunjare to srediti nema sumnje
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Pokenjam im se na mandat
Ovi ljudi (SDA zastupnici) da od rata pa do dana danasnjeg nisu dolazili uopste na sjednice zivot obicnog covjeka bi bio mnogo kvalitetniji, manje firmi bi propalo i vjerovatno do sada bi bili u EU. Ovo je sluzilo samo kako drzavno izvuci u dzepove par pojedinaca.
Komšić se 4 godino ubijo od dosade u Parlamentu i dospijo do predsjednika
hapsenjem parlamentaraca i oduzimanjem im kriminalom stecenih imovina...stedimo nekih stotinjak miliona $....