Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da BiH nije vjestacka i nametnuta drzava onda bi se mogao kandidovati svako za predsjednika, posto to nije onda ne moze! Dakle, Jevrej i Rom izvolite trazite rasparcavanje BiH, pa cete onda da dobijete svoja zasluzena prava u Republici Bosnjakistan ciji ste drzavljani!
zikreta ga prima tako u ljubu,da je to pravi merak,otvara sezonu otvaracica,fatihka:))
E cuj joj imena ZIKRETA... Pa to nema ni u crtanim filmovima Mora da je SDA- kadar; GLUPA, RUZNA, SELJANCURA IZ NEKE VUKOJEBINE IZ PODRINJA, POSLUSNA I PRIMA GA LAHKO I SA MERAKOM U BULJU...
Nista novo.