Udruženje "Istina - Kalinovik 92"
0
Presuda Slavku Laloviću sramotan i ponižavajući čin
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nesikirajte se mnogo,bitno je da sad svi znamo ko je...sredice se to vec nekako ha ja...
Ovakve presude o zlocinu su gore od samog pocinjenog zlocina. Ako ovako nastave, izjednacice cin ratnog zlocina sa provalom u kiosk cigareta. Neka Bog sudi svim onima koji doprinose ovakvim i slicnim sramotnim presudama za ratne zlocine.
Gospodo iz udruženja zašto niste pomogli tužilaštvu da dokaže to što vi govorite?????? Tada bi presuda bila sasvim drugačija.
muamere, ne laprdaj
osvetite se istom mjerom to je najbolja pravda oko za oko zub za zub,ima i on familiju i rođake i rodice nije sam, a njega pošaljite u zenicu da malo odmori.