Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jest ga covjek opisao. Tacno slika govori vise od 1000 rijeci. Ova slika govori vise od 10000 rijeci samo u Sarajevu.
@KraljTvrtkoBeograd De si Bobi dzukeloooo pobeglicka??? K’nozi pasce vlasko k’nozi....de si karamo ti staru fufu koja te okotila....kakve su ti ovo Hjeroglife? Ima li translate za ove nakaradne Hjeroglife??? Pisi da te cjeli svjet razumije pasce maleno vlasko....pobjeglico mala! Najjace ljepilo na svjetu je kad se opanci zalijepe za asfalt....ne zovu vas bez veze u Beogradu “izbeglice” Dzaba veliki grad kad ces uvjek biti pobjeglica i sumadinac
Prvi covjek RS teški zločinac , zaista moraš biti svjetsko smeće ,da te demokratski , objektivni i blagi Hag osudi na doživotnu robiju..
Rat kao rat nista dobro ne donosi
Nije ovo samo karikatura, ovo je Remek-djelo
Genocidna i Genocidaši su napokon dobili i međunarodnu potvrdu.Eto vam sada,živite sa njom.Smrt fašizmu,sloboda građanima.
Koliko je narod glup, pa tamo mu je 10000000 puta bolje nego kod kuće. Klima, internet, kreveti za poželjeti, računari, tv i 100 khuraca. Nije to nikakva pravda
Samo su Srbi krivi a ostali su nevini kao zerina hecoo
Nije Srbin ko nema Rasinu sliku u kuci😂
Jebbeš smrdljive vlahe!
Gledajmo sire i dugorocnije: Srbija nije okarakterisana kao agresor na BiH, dok Hrvatska npr. jeste. Apsurd br.1. Sljedeci apsurd: nije dosudjen genocida za Focu, Prijedor i dr. opstine 1992. Genocidne nakane pocinju 1995 sa Srebrenicom - istina je da se projekat tu i tada zaokruzuje, poceo je mnogo ranije. Karadzic je ispravno osudjen, ali presuda je preuska, fokusirana na licnost Karadzica, sve ostalo je potisnuto. Umre li Karadzic za 2 dana - kakva je onda tezina presude?
Nijesam bio ni rodjen kada je ovo bilo ludilo.Ako je ovaj djikan sve ovo uradio i BiH,dje su bili svi ovi brigadni generali ovoliko boraca sto traze svoja prava,ispade da nasi nijesu nista ucinili da brane narod.Mogao bi hiljade knjiga napisati koliko se hvale nasi borci i ....kako su uspjeli onda ovi koljaci.Nesto ne stima.
@rizozenica, zahvaliti visoko "sposobnom" i "mudrom" vodji SDA koji je u osvit rata bosnjackom narodu porucivao "Mirno spavajte rata nece biti" dok su cetnici utvrdjivali polozaje i ostrili kame. Zahvali rukovodstvu iste stranke za "uspjesnu" odbranu teritorije i Bosnjaka u Podrinju i Posavini.
Hahahahaha Holiday Inn nacija svrsava na politicke odluke heeeeeeljp đenosajd...
vazno je da su srbi trazili da se promijene sudije i ljudi su im promijenili sudije,a da su ostali one stare sudije mozda bi ga pustili!
I gofna srbadija mogu da zove sa ovakvim pedigreom . Ne moze to svaka nacija samo bolesni srbi☝️❗😄🤣
UKINUTI REPUBLIKU SRPSKU NASTALU NA GENOCIDU,UVESTI GRAĐANSKU REPUBLIKU BOSNU I HERZEGOVINU ..