Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko u kojoj komisiji, agenciji, institutu, delegaciji nije bio gosp. Finci. Pa sve što se novo osnuje, on je na čelu!! Sad je još i ambasador. Dosta i njega više. Koristi to što je Jevrej maximalno i još treba i u Predsjedništvu da bude. Nek šuti i uživa što je Jevrej!
Izdali su Izrael i Indiju!!!
Hvala Gospodine Finci!
Super
eto moje komunjare, opet vas ni na mapi. ali očito da ćete se uskoro moći izjašnjavati i kao Romi
Cigo i cifut spasise Bosnu. Ja ironije :))))))) Fincija za predsjednika!!!
PIPO,pa ti si stvarno nepismena osoba !Jesi li svjestan toga?Malo literature nije na odmet,mada sumnjam da će koristiti.Glupan ostaje glupan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mile ti si izgleda jedan od rijetkih koji dobro poznaje fincija i njegove sklonosti. mislim da je on posljednji od jevreja koji ima pravo da bilo šta progovori jer je jedan obični kockar i alkoholičar koji ne izlazi iz koloseuma.
bravo finci. NIkada nismo bili \"zasticeniji nacionalno\", nikada nismo imali vise \"vjerskih i ostalih prava i sloboda\", ali nam zato nikada nije gore bilo nego danas. smrt fasistima
dosta je bilo nametanja \"trojstva\". Ukinuti nacionalni kljuc za sva vremena, kao i ukinuti obavezu izjasnjavanja tj. prebrojavanja krvnih zrnaca.
Ma idi bre begaj, ima li kakav dobar kazino gore u Švici.
@uh mnogobrojni Jevreji po svjetu nisu sionisti pa cak u Izraelu ima Jevreja(Jerusalem starosjedioci)koji ne priznaju i kompletno poricu uopste postojanje drzave Izrela!Malo to svjet zna al Izrael nisu svi Jevreji vec sionisticka drzava koja nije po Tori,samo za tvoji informaciju!! BiH4EVER!
To što je on Jevrej ga ne veže za Izrael..... Isto kao što grijesi Bin ladena ne mogu biti pripisani tebi..... Ohladi malo tu glavu to je na drugom kraju svijeta.....
Jakob nadam se da je ovaj potez stvarno u korist svih gradjana Bih-e,znas dobro da su Bosnjani uvijek Jevreje stitili od svih primitivaca od srednjeg vjeka pa do danas! Promjene ustava su hitno potrebne za funkciju i demokraciju u nasoj drzavi!Samo naprijed,mada sam sceptican jer genocidasi i njihovi saveznici koriste svak izgovor za lomit BiH-u! A ovima sto im nebi odgovaralo da im jedan Jevrej il Rom bude Predsjednik nek popuse svim obrezanim Jevrejima,Bosnjanima,Romima i td...pardon damama na ovoj izjavi al fasizam i nacizam ne moze vise bit tolerisan od pojedinih mrasnih crnih sila,srbskih,ustaskih a bogami i vehabijskih!Hocemo modernu i funkcionalnu drzavu!BiH4EVER!
Kad u Izraelu bude sve fer i posteno nek se javi.