Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
18 sindikalnih organizacija je inace trazilo 15. juna odrzavanje vanredne skupstine Reprezentativnog sindikata, sto je Upravni odbor odignorisao. Dakle, ovaj Upravni i samoizabrani tzv. strajkacki odbor Reprezentativnog sindikata nemaju ovlastenja clanstva da potpisuju bilo kakav protokol sa Vijecem ministara. Hajrudin Hasanovic, Jure Bilic, Gordana Sarovic i ostatak ekipe nastavljaju krsiti Statut Reprezentativnog sindikata drzavnih i policijskih sluzbenika BiH a ovaj njihov potpis cemo osporiti na nadleznom sudu.
Mislim da ostaje štrajk Granične policije, tako da ova slika koju ste stavili uz članak, željeći da obradujete čitaoce nije adekvatna... LP
sta su se dogovorili