Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa Selimovic je objasnio trenutn stanje gradanin BiH u svojoj knjizi "Dervis i smrt": “Ljudi preziru sve one koji ne uspiju, a mrze one koji se uspnu iznad njih; Navikni se na prezir ako želis mir, ili na mržnju ako pristaneš na borbu...”
Ode Tito, ode sva privreda pa i Energoinvest, a kako dođe SDA, nasta razlaz, pa kud koji mili moji, neki u dijasporu, neki u prosjake, po svim ulicama pa čak i kafanama, pa i tramvajima, a sad šta je tu je, jer to je nama naša borba dala.
A htjeli ste nezavisnu državu, htjeli ste demokratiju. Nit imate državu kakvu ste zamišljali, nit imate život. Mi Srbi iz Sarajeva smo postali stranci u tom gradu, Bošnjaci su Bijeljini, Banja Luci, Zvorniku i mnogim drugim gradovima postali stranci u svom gradu. Onda smo se izgleda mrzili potajno, sad se mrzimo otvoreno. Niko nam ne brani. Sad možemo javno i otvoreno da se mrzimo, a imamo i demokratiju. Kud ćeš bolje?! Dobili smo skoro sve što smo maštali, neko više neko manje, ali života nemamo!
ovo se prica od 1998 godine,svako formiranje nove Vlade,rijec je o prelasku u novu zgradu da se izbjegnu plaćanja SDP stranci,jer koriste zgradu njihovu,i sad ovo ce se prolongirati opet,docice nova vlast,oni ce opet pokrenuti prseljenje i tako evo vec od 1998 god,ne lazite i ne varajte narod bezz #FADILEOPROSTI SAMO SAM ISKREN ;)
na ahiret ih preseliti najbolje je...
Pa sa čime ta bijeda više vladati ? Niej mi poznat slučaj u svijetu da je neko uništio perspektivnog elektrenergetskog giganta da bi uselio svoje rodice i rođake iz vlasti u njihovu poslovnu zgradu !! TAkva se industrija čuva ko zjenica oka. Al kad je banditima uspjelo da unište ENERGOEPTROL kad je barel bio 160 dolara a Energoinvest je osnovan kad je barel koštao 2 dolara, onda možeš mioslit o kojem se KARTELU kriminalaca u vlasti radi !!
ponasaju se isto ebola virus - jedu ono sto ih hrani i naseljavaju se tamo gdje ih hrane ugrozavajuci sami sebi a najvise drugima opstanak
I to jedino što je za dvije godine Novalićeva vlada TREBALA uraditi. Naravno sada idu odmori, odmah iza njih predizborna kampanja, a u oktobru vruća parlamentarna rasprava partnera koji inače nisu u prevelikoj ljubavi o 200 milionačića koje kladionice godišnje prigrabe Federalnog novca ! I svih građana koji bijedno žive i na nju su se već prilično i svikli !
E sad ce imati prostora da potrpaju jos stranackih pijuncica po funkcijama. Jos kad legne kredit MMF-a da to sve plati. Ljepota. I kad neki jos kazu da je u RS-u gore - nije. Isto je. U RS-u su prodali Telecom da bi napravili zgradu, kod nas ce dotuci Energoinvest da bi zauzeli zgradu, sto je jos i gore.
-ministre hocemo li tovarit ove fotelje od sekretarica savjetnika i supkouvlakaca -naruci nove narod ce hin i onako platit i neka se obnovi vozni park da vide novi glasaci da smo cool
SDP naslijedio od babe zgrade,lopovska posla pa nisu oni država ali su bili izgleda čim su zgrabiti ovoliko objekata.Vlaska posla.
SDP naslijedio od babe zgrade,lopovska posla pa nisu oni država ali su bili izgleda čim su zgrabiti ovoliko objekata.Vlaska posla.