Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI KOD NAS SVE EKSPERTI,JOS MALO PA CE I REPUBLIKA BIH POSTATI EKSPERTNA BIH
Ova tzv:"reforma ustava FBiH" je ustvari podvala i uvod u ukidanje drzave BiH, zasto se promjene Ustava ne prave u cjeloj drzavi vec samo u njenom jednom djelu??? Odgovor je jasan, ovim se nastavlja tamo gdje se stalo 95-te, a to je ukidanje drzave BiH i nestanku Bosnjaka, medjunarodna zajednica svjesna da ovako nesto nebi proslo dok su na vlasti bile patriotske stranke, sad guraju ovu "reformu" svjesni da ce prosrpske stranke SDP i SBB raditi sve sto je protiv drzave BiH i Bosnjaka, zato patriote BiH ujedinite se i sprjecite ovaj podmukli pokusaj rusenja drzave BiH, i traziti reformu Ustava na cjeloj teritoriji drzave BiH i da u svakom djelu i svakom cosku drzave BiH vaze isti zakoni.
a kako će to bošnjaci nestati, pa kurdi nemaju državu pa nikad nisu nestali, federacija se pokušava urediti jer ne funkcionira, za razliku od ste u r.s. nema takvih problema. a kad ne funkcionira federacija ne funkcionira ni bih. a da je ovaj plan dobar , nije, složene , višenacionalne države kao što je bih, egzistiraju jedino kao federacije nacionalnih entiteta, kako god ih nazvali, primjer, belgija, španjolska, v. britanija, canada itd. , ali lakše je izmišljati toplu vodu....
@Sinisa.sruk, slazem se da kurdi nemaju drzavu i nisu nestali, ali kurdi isto tako nemaju "komsije" srbe i hrvate, a sjeti se karadziceve izjave prije agresije na BiH, a slazem se isto da belgija, spanjolska idr. imaju entitete ili vec kako ze gdje nazivaju, ali niti jedan entitet tih drzava nije nastao na genocidu kao kod nas sto je rs nastala na genocidu, i zasto npr. drzava BiH ima predsjednika, zasto da to imaju entiteti ili ako to zele da ukinu u fbih onda treba ukinuti i u rs...i jos puno Toga ima sto se treba i moze primjeniti u oba entiteta, ali to se ne zeli, zeli se sad ovako podjeliti BiH a kasnije pokusati je skroz ukinuti i Bosnjake dovesti do nestanka, to je svima jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
posto sam previse iskren i pisem ono realno stanje u BiH, da je za sve kriva SDA klix.ba mi je banovao profil. Gotovo je sad SDA kriminalcima i opstrukcijama, sada kad su se zakacili sa amerima ne pise im se dobro!
Svakako da treba podrzati odluke ove grupe, posebno ovaj dio koji se tice ukidanja predsjednika i potpredsjednika fbih
sve u svemu suplja...dosta nam je suplje!
Sve se dogovaraju, narod zadnji saznaje, a njega se najviše tiče.
Ako se to brzo ne promijeni i završi, onda treba pustiti SDA da zajedno sa svojim saveznicima preuzme odgovornost za stanje u FBiH