Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ZNAČI LI IŠTA TO ŠTO JE KOMŠIĆ SDA PRIVJESAK? 🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
DF se rasuo vise od SDA. Doduse nije se imalo sta ni rasuti. Komsicu ostao samo onaj Residat i Podzo, svi drugi ga napustili.
Fahro, treća nesreća😃😃😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma kakvi borci. To su neradnici
Velikoj većini govana koji ovdje ostavljaju komentare treba jebati materešinu koja ih rodi. Tačno ti dođe da svakog ponaosob pronađeš i jebeš mu nanu nanulicu, ili pustiš da ih zakolje četnička smrdljiva armada.
sejtan,koga si ti branio,iz podruma,e neces para,mi posteni netrazimo a vi furdo necete dobiti,mrssss
Pa ovo svi znaju da su ovo placenici,pravi borci ne drze kao taoce svoj narod
Narod ne bi zaboravio svoje borce, da je pravi narod. Ali, dok su takvi bježali od rata, borci su išli u oslobađanja države. Nekada je bolje ne pisati nego pisati gluposti.
Malo licnog marketinga pred izbore. Kad svak j@be ma stavi ga i ti malo pa kud puklo, da puklo.
SDA, SDP, DF, SNSD, HDZ, PDP, SP ... itd isto sranye sam drugo pakovanye Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Govorio sam ja ds je to šljam sve do jednog. Vidi ovog seljaks iz Ljubuškog. Ne zna lik izgovoriti prostproširenu rečenicu. A ne može Matan iz njega. Prosjak bio, prosjsk ostao. On branitelj.😂😂😂😂😂😂
Ah što su ovi državnobrićnici iz SBB kako plačeni komentatori svega i svačeg aktivini: Ali da ih podsjetim da vlade nikada gore nisu funkcionisale od kako se na političkoj sceni javio SBB. Inače podli kočničar funkcionisanja sistema a pod parolom mi smo učli u vlast da bi država funkcionisala. Ko su zapravo ljudi iz SBB na koći je sjetio SDA a sada to i SDA. No zaboravljaju da su vlas 8 godina.
Najsmješnija u DF je ona Kerla koja ne zna dvije proste rečenice sastaviti pa joj sastavljaju ono šta će govoriti na skupštini kantona
Gledam sad na facebook profilu Hamza Krkalić, čovjek odlično situiran i on kao nesto se bori i kuka. Da se mijenjamo Krkaliću, krknem ti mater!!
Neko u klixu ima oca u borackom sarajevskom udruzenju....
Sve je to u redu, već odavno se zna da su protesti i ovi tzk. borci obično manipulatorsko sredstvo za politička potkusurivanja.Još samo da je dnevnica za blokadu bila 20 KM. Nego klix, zašto ne napišete da je SDP tokom svog mandata 4 godine svake godine izdvaja iz budžeta po milion kaemova za uzp branitelje.
..izdvajao*...presušila pipa pa se uzp-ovci digli.
http://www.zurnal.info/novost/21318/proizvodnja-bosanskih-haubica-povjerena-srbijanskom-trgovcu-oruzja
FADIL HAUBICA platio Klixu da se ne objavi ovaj njegov posljednji kriminal i zašto nema para za birce kad ih sve stavlja u svoj džep !
MRŠ SVI U P.M.
Samo prezime mu sve govori Krkan ili Seljak. Sve ih poslati u Gvantanamo
Kao sto je evidentno vec u toku je stranacka otimacina za podrsku borcima, ali samo transparentno u cemu uz pomoc Avaza prednjaci SBB koji osjecaju da su izgubili povjerenje i podrsku gradjana iz raznih mutnih i negativnih razloga, pocevsi od izglasavanja akciza bliskim saradnjama sa HDZ-om i SDA i brojnih kriminalnih afera.