Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO VI IDITE U M-TEL, DAJTE JOS PARA DODIKU, DA MOZE NAPRAVITI JOS VOJSKE RS-a... e dabogda se ponovo zaratilo.... pa svi opet na humanitarnu
Što, jesi to ljubomoran/na što si ti kompletni retard, a oko tebe pametan narod?
sto VOLIM kad ima ovako pametnih na sax SAMO ti nama pojasni sta da radimosreco
@e jebiga: Što se meni nisi obratila, ja bih ti kupio Sony Ericsson Kitu(tm)?
A ja ipak mislim da je, jebiga, najbolje da pare ostanu u mom djepu, nekako mi se to najvise svidja, i cim otplatim ovaj glupi telefon koji sam uzela u telekomu na rate naravno (jer ugovor se ne moze ranije prekinuti, tj., isplatiti -navuku te ko medvjeda) prebacujem se na drugog operatera, definitivno! Muka mi je kad se sjetim, one nesposobne zenturacetine sa konjskim izrazom lica sa druge strane saltera bh telekoma, i kad pomislim da joj ja financiram platu, koja je bajdvej duplo veca od moje a ona ima duplo manje obrazovanje od mene, godisnje odmore od bogapitaj koliko radnih dana , bolovanje svaki put kad kihne ili malo vise pisne, svega mi je tog pun.....kofer............
Prvo, da razjasnimo jednu stvar. Vlasnik ERONET-a je isti kao i vlasnik BH Mobile-a - Vlada Federacije BiH. Te priče kako novac odlazi iz BiH možete pričati kada je m:tel u pitanju, jer je vlasnik m:tel-a srbijanski Telekom, ali druga dva operatera su naša. Drugo, za ove što pominju nacionalni roming. Idoli, nacionalni roming se naplaćuje u svakoj državi, i to je usluga koja ti omogućuje spajanje na drugog operatera iz BiH tamo gdje tvoj matični operater možda nema signala. Usluga nema ama baš nikakve veze ni sa prijenosom broja iz mreže u mrežu, niti sa pozivima koje regularno obavljaš. Plus, uslugu sam sebi možeš deaktivirati, potraži na Web stranici operatera čije usluge koristiš kako to uraditi.
ovdje je bitno da ce doci do konkurencije i da ce se napokon ukinuti monopol koji drze svi operateri na \"svojoj\" teritoriji..neces ti morati preci iz telekoma, jer cim ovo zazivi vidjet cete kako telekom smanjuje cjene..zivi bili pa vidjeli.
BIH TELECOM-U TREBA KONKURENT KAO STO TREBA OBAVEZNO I GRASU PA GRADZANIN NECE BITI PROGANJAN NEGO CE NAS MOLITI I NUDITI PUNO VISE POGODNOSTI,A NE NAPLACIVATI UZ FIKSNU TELEFONIJU TV PRETPLATU LJUDIMA KOJI NEMAJU TV KAO MI STUDENTI NPR.
@jebiga - hoces reci da ona mafijaska firma isplacuje penzije??? Isplacuje jedino megalomanske plate svojim zaposlenicima a dere narod do gole koze...sreca nemam njihov adsl, jos malo pa cemo ukinuti kucni telefon, a bogami razmisljamo u family da promijenimo operatera mobilne telefonije...BG Telecom - Uzimamo vise, dajemo manje!
Nisam pretjerani zagovornik patriotizma po svaku cijenu, ali BH telecom je jedini bosanska firma. Ostale iznose novac iz drzave. Bolje da ostane ovde, makar i u rukama lopova, nego da ide nekim lopovima u okruzenju. Ako druga dva operatera preuzmu vecinu korisnika vidjecemo kako ce se isplacivat ionako neredovne penzije, i ne samo to. Sve sto se dosad slijevalo u drzavnu kasu, odlazice iz zemlje. Zivi bili pa vidjeli. Just my 50 cents :D
@telekoum Istina je Finansiram tvoju familiju ( kao da je to porodični biznis) Mamicu to tvoju,doći će konkurencija
h.ebem ovaj bh telecom vise
ukinite roming fakini
Ljudi je li ovo znaci da mogu uzeti m:tel fiksni broj i njihov adsl? Ako je, ovo je onda najbolja vijest u posljednjih par godina!
BH Telecom nudi vise! Zasto biste mijenjali vas broj kada njime odrazavate svoj patriotizam i pomazete nase familije koje rade u Telecomu, moj dajdza,amidza,strina,brat,nena svi su na platnoj listi i patriote su! Go Bosnia , go Telecom! Ako niste sa nama onda ste protiv nas!