Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki rahmet dusi prof.dr Dese Mesica, molim Allaha dz.s. da mu oprosti pogreske, kojih svi imamo, i da ga uvede u dzenetske basce. Porodici iskreno saosjecanje i sabur. Bio je prije svega veliki covjek i veliki strucnjak, a tako jednostavan. i bas zato je i bio veliki. Jedan zenicanin koji ce te se uvijek sjecati. Ljudi, ako nemate nista pametno kazati, uzdrzite se od nebuloznih i zlonamjenih komentara. Mir i dobro svim dobrim ljudima.
pocivaj u miru ili rahmet mu dusi. Vidim da je ljudima odakle je i koji ga poznaju mnogo znacio, tako da se svo moramo suosjecati sa iznenadnim odlaskom ovog covjeka. Sta ima veze dje se lijecio ili sta je po nacionalnosti.
Portal bi trebao zabraniti komentare na ovakve vijesti. Tu se nema sta komentarisati i polemisati zasto je odvezen da se lijeci u susjednu zemlju a ne u Tuzli. Tuzla prednjaci u specijalisticko konzilijarnoj medicinskoj zastiti sto se tice BiH a i regiona, odlazak u Beograd sigurno nije prozrokovan nepovjerenjem doktora u kliniku i njegov grad. Neka uzviseni Bog oprosti grijehe dobroj dusi i podari smiraj i dzennet, kao i svim dobrim ljudima na koje ce doci red poslije njega, amin.
Saucesce porodici,odlazi mlad i vrstan strucnjak! A dijasporci bi mogli manje da komentarisu sa svojim naci glupostima. Pozdrav Srbima,Muslimanima,Hrvatima... BL
@@@@@@@@ Jeste li vi normalni? Kog vraga govorite RIP? Jeste li svi Englezi postali preko noci? \"Pocivaj u miru\" ili vase \"Neka mu je rahmet dusi\" nije dovoljno? Kakvi snobovi, boze sacuvaj.
prebacen je u beograd zato sto se takvi zahvati ne rade kod nas i nemoj te odmah glupih nacionalistickih prica
pa sta ces onda ti ovde ako je takav magnet .... RIP DOKTORE
ova stranica je ko magnet za umne bolesnike nek ti je rahmet duši profesore
MENI NIJE BITNO GDJE SE LIJEČIO ZBOG NACIONALNOSTI I SL. NEGO MI JE OVO DOKAZ DA SU DOKTORI U SARAJEVU I TUZLI NEPOUZDANI I LOŠI, JER SVE VEĆE FACE BJEŽE IZ BIH DA SE LIJEČE, A VALJDA ZNAJU ZAŠTO ! RAHMET MU DUŠI !
Cim sam procitao vijest znao sam da ce se javiti kreteni kojima smeta sto se lijecio na VMA. Za svakog normalnog covjeka to bi bilo najmanje vazno, ali za muslimanske carsijanere to je cak razlog za kritikovanje preminulog doktora. Nikada Bosna nece biti zemlja sretnih, zdravih i naprednih ljudi. Tamni vilajet, bio i ostao.
Neka mu je rahmet dusi, a sabur i sucut porodici...
ako je bio versni doktor znao je da mu nema spasa -šta će u bg???? zar vam nije bg držao jurišića do jučer? ja ponosa i k...
pa hoce li ijedan politicar ikad odapeti, a ne samo ovake velicine od ljudi. R.I.P
KOji ste vi majmuni kad vam smeta gdje su covjeka probali da izlijece!
neka mu je rahmet dusi ...to je veliki covjek koji se nikad nije isticao kao neki KVAZI DOKTORI ,bio jednostavan covjek kojeg nikad nisam vidio da vozi neko bijesno auto ili da se nesto istice u drustvu ..bio je jedan od najboljih hirurga u EU iz oblasti panekreasa(gusterace) ,a za ovog sto kaze odkud on U BG-u na VMA ....PA ON JE TAMO BIO PROFESOR I PREDAVAO JE NA MEDICINSKOM FAKULTETU U BEOGRADU .....i tamo je jako cijenjen kao strcunjak.... iskreno saucesce porodici dr DESE ...