Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda umro od Sepse.. Bio smjeaten na KCUS momak imao dijete radio postenoo. Bio se oporavio ali ocito da kad odes na KCUS imas samo 20% sanse da se izvuces.
ovaj sto ga je upuco vec je odsluzio kaznu poznavajuci nase sudstvo i tuzilastvo :O.
I sta, to sto se neki klosar i bivsi narkoman razmnozio znaci da ne smije da trpi posljedice svog klosarskog nacina zivota i petljanja sa psihopatama? Svi ucesnici ovoga su goli klosari, i to oni stereotipni u trenerkama i sa ispijenim facama. Ali uvijek se nadje neki njihov boba jaran da laze po komentarima kako su "momci na mjestu" jer su po tribinama zajedno izbijali zube drugim moronima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moja djeco, nista dobra vam oruzje nece donijeti jedan ce pod zemlju drugi u Zatvor propadose i mladost i zivoti. Ne mogu zamisliti um koji u grad i civilizaciju krene a za pojasom mu utoka, to ti je prvi znak da si nekom ljudskom bicu spreman nauditi zestoko, uvesti vam treba obavezan vojni rok barem 6 mjeseci. Policija treba cesce da radi racije i da trazi oruzje kod ljudi!!!
Utokariš se radi sigurnosti. Mene niko nece pljackati to vam garantujem. Ubio bi ga kao cigana u drugom svjetkom ratu.
Čuj umro mjesec poslije ranjavanja?To ima samo kod Sebije,nema ni u Ukrajini!
Saucesce porodici i da se tuzi KCUS! Ovo je kao sa Virusom...da li je nesretni covjek preminuo od posljedica ranjavanja ili od ' brige ' na KCUSU?!?!?!?
...pazi top komentara,kriminalac koji sigurno nije upucan tek tako slucajno,sada ispade dusa od covjeka,uzoran gradjanin i slicno jer je umro na KCUS-u pa se moze pljuvati po SDA...kad su ga tek upucali bili komentari kako je steta da se sljam nije poubijao nego su samo ranjeni...kakvi botovi ovdje vise to je cudo jedno...zaj*bali ste i Kurir.rs.
Ti si veoma ogranicen lik. Prvo pricas nesto o cemu pojma realno nemas. Ako nemas sta reci suti. Evo ja odg tvrdim da je momak bio regularan 100 % ozenjen imao dijete bio vozac saniteta. Dakle nit je mafijas nit narkoman. Pucnjava se desila jer su sat dva ranije ovog sizofrenicara izbacili iz kafane. A te komentare kad su ga upycali pisali su isto tako idioti neupuceni kao ti..
Baš mi je žao, znam ga kao nekog ko je pomagao starim i nemoćnim ljudima.
tebi pomoci nema..
Moj Anele, suza mi krenu odrasli smo bukvalno. Molim vas kliksovci, ne pisite lose komentre. "NIJE IH ZASLUZIO" :(
iooossss
Djeco manite se igranja dilera i korisnika. Ubijate se za 100Km duga. Treba vas sve strijeljati javno.
Ubi ga onaj debil poremeceni a ne zna ni on sto. I dodju ovdje debili i sazalili se nad njim "eto bogzna sto je to uradio imao je razlog" "eto vidi se na njemu da nije krimos neka sirotinja". Treba istruhnuti u zatvoru!
klosarska posla, rip momku
Znaci ide corona glat.. I lagano bez optuzbe za ubistvo.
Klošari jedni sarajevski
Majmune jedan i otpadu ljudskog roda sta pises i javljas se a ne znas o cemu je rijec .Sta si ti pa nekome pises da je klosar da nisi slucajno nobelovac ? , Ti si jedan konpleksas nista vise i 0 od covjeka.Svako ko je imalo normalan zao mu je zivog bica pa ma ko on bio .Idi se lijeci moroncino.
Ubi ga Amir budaletina ni sam ne zna sto , Poruka roditeljima svaka vam cast znali ste da vam sin ima psihickih problema jos od 21 godine a niste ga vodili kod psihijatra dok nije ubio nekoga ,Ovi sto pisu narkoman anel serem im se usta momak je cist godinama dobio djete smirio se , et sta mu uradi dalabu .
Mene Dunjaluk ne veže uopšte imo ja,il neimo I tak ga moram napustit kad tad
a veze li ti dunjaluk porodicu, kakvo kretensko razmisljanje