Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako je bio bolestan toliko, zar se liječio u svom domu?!
i meni ovdje dosta stvari nije jasno i nema logiku ?
@gooUser1563701828 Možda ga nisu htjeli primiti u bolnicu radi sebe i statistike.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Citam ove komentare i pitam se imate li straha od boga to pisati.Na strabu bio je doktor koji je sigurno u svom poslu mnogim ljudima pomogao u ljecenju ali je bio poput svih nas,covjek,sa svojim zivotom i familijom koja je sada nazalost u velikoj tugi.Nevjerujem da citaju ove ogavne komentare ali oni ostaju vjecno na internetu.Pocivaj u miru!
Preminuo u svom domu! Bravo za vas! Ope vam je usa sa zada ali vi ste to risili...
Dovoljno je samo pogledati glavna zarista u Bosni.Zapadna Hercegovina i Banja Luka.I poslije ce ovi kamenjarski i sumski Srbi reci kako to nema veze sa vjerom.A nije zbog gastarbajtera, jer ih se veliki broj vratio i kod nas u Sarajevo i druga mjesta.Prema tome, ovo je i do higijene.Ne mozes obaviti nuzdu, pa pravo medju raju.Higijena iz Kurana, i vjera u Allaha.Eto u cemu je razlika, i zasto kod nas nema tako velikog broja zarazenih, a im nas pet puta vise od kamenjarskih Srba.
@Rusmo1 A staje u Maglaju gore vehabiskom preprali se mozda?
@Rusmo1 Ne seri svega ti
Prepoznali ga kolege lopovi pa rekli,a ne necemo mi primamo koverte od tebe ti si svojevremeno vise hapao nego mi jer ako se izlijecis bice nama manje koverti
Pa sto nije bio u bolnici na lijecenju ako je bio zarazen,koji ce kuraxc kod kuce
Jeli vec prije imao neke zdravstvene probleme?
Saučešće porodici. Kako umru mlađi doktori, stariji ljudi bez imuniteta nikakvo čudo. Da ova smrtnost nema vezu sa cijepljenjem proiv gripe koju zadnjih godina preporučuju starijima, sumnjam da pogoduje vlastitom imunitetu ta vakcina. Širom svijeta umiru mahom stariji, a oni su se uglavnom i cijepili protiv gripe. Sumnjivo je to sve.
Ljeraki iz KCUS-a , i redom svih bolnica u BIH , znate vi dobro sta vas ceka ako dobijete covid 19cm. Ono sto ste vi pruzali pacijentima !!!
Pa jel preminuo od korona virusa?? Svaki vam je naslov preminuo ovaj koji je bio zarazen korona virusom, a mogao je umrijeti od bilo cega drugog!!!
Zašto nije bio liječen u bolnici? Zašto???
Kad citas ovo a roditelji ti ta generacija... 😢😢 Iskreno saucesce porodici
je li to onaj sto je primio prvog zarazenog iz Mostara uzimanjem mita?
@dhmaster ...jeste,y3bo ti on familiju krepanu...!!!
Kažu da su ga Ante Kvesić i Sebija zajedno liječili.
@gooUser1587119626 Dr nauka Covic u Kvesic kakva Sebija,sta zna Sebija!
Garant nije imo clansku pa ga pustiki kuci da se kjeci a ne u bolnicu,ipak mora bit mjesta za ove clanove es de a ha de ze