Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crko ratni zločinac...lijepa vijest
Kakvi civili ta trojica, mater vam vašu, došli borci kući na odmor, dajte podatke koja su godišta bili civili, kažite da znamo. Nije bilol civila u manjem entitetu preko 20 godina, sve je bilo mobilizirano !!!
Nećete izbrisati ni Tomicu ni BiH svojim minusima mame vam se na)ebem !!! Bosne je bilo i biće je uvijek a i nas Bošnjanau njoj, ako Bog da ! EL fatiha!!!
Dobre bosnjane na samrti sude, sto to nisu prije odradili da malo odmori u zatvoru.
tutakameni ko PAMPERS đeneral, ha ???
Arifović,Arnautović i Salihović..a ko je Smajlović?
Neka ti je rahmet i lahka ova naša zemlja bosanska Izete Arifoviću.
ubio 30 srbskih civila i dobio 10 godina zatvora?....znaci po tri mjeseca za svakog srbina...aferim sudu i sudijama...:)
DRYDominaror Šta 30 ??? Ne znaš čitat .. 3o hiljada pobio, gdje pročita 30, ćorava te )ebem u oko !!!
DRYDominaror Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode on na pravi sud
Čovjek puco u dva mrtvaca a po naslovu bi se pomislilo da je poklo srpsku nejač od Bratunca do Valjeva.
rahmet mu duši