Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora nesreća naših prostora su ovi džamijsko crkveni miševi koji misle samo na mržnju i ličnu korist.Vjernik 666
Slava ti druze Gojko✊🏻
Koga briga za ovog metuzalema?! Umiru komunjare umire SDP, hvala Allahu dosta je i njihove tiranije i diktature bilo, 50 godina. Mene bi bilo stid napisati da je u partizanima bio od 1941, znači dvije godine klao sa četttniccima. SMRT FAŠIZMU I KOMUNIZMU SMRT SRBOSLAVIJI I BRAVARU TITU
ko naslijedjuje penziju?
Rip
Jedno ste zaboravili napisati... u zadnjih trideset godina života redovno je postio, ispovjedao se i pričešćivao. Da mu Gospod dušu prosti.
Znači i u ratu i u miru bio na pravom putu. Slava mu.
Partizansko groblje sveti Pantelija 🤔
Da, a u haremu Alipašine džamije leže likovi koji su ubijeni u kriminalnim obračunima nakon rata. Istih slučajeva ima i na šehidskom mezarju Kovači.
Partizansko groblje sveti Pantelija 🤔
Pozdravi nam elvisa sulejmana tihica mikhaela jeksona i ostake legende na ahiretu
Kakva je Tihić legenda?