Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generale pocivaj u miru!! :(
General Šiber je smijenjen 1993. godine, zajedno sa Jovanom Divjakom, Draganom Vikićem i ostalim patriotama , budući da nisu odgovarali stranci SDA i radikalnom krilu Bošnjaka koji su nasilno počeli sa provođenjem islamizacije multetničke Armije RBiH! Slava i hvala, generale! Izdajice ostaju izdajice!
Ljudska gromada, neka ti je vjecna slava veliki covjece.
gledaj komentara, kad je neko ljudina, moras mu odat priznanje. odprintat cu ovu stranicu i uporedit je sa danom kad bakir smrad umre.
pocivaj u miru generale, i hvala ti za sve!
Pokoj ti duši generale a tvojoj porodici saučešće
alijia mu dao nogu. to toliko o "zaslugama".
RiP
Zao mi je samo sto sigurno se nije borio za ovakvu drzavu, punu turkofila, rusifila, vatikanofila a onu u kojoj zive potkovajaju je a i sebe s njom jer ce bijedni umrijet.
RIP Bosanski Lave
Gospodina Sibera sam poznavao od 1986. godine, ali samo iz vidjenja, bez da smo razmijenili jednu jedinu rijec. Moj utisak o njemu, tad za vrijeme rata i do dana danasnjeg je da je bio veliki profesionalac, intelektualac i veliki covjek. U februaru 93. lezim ranjen u mrtvacnici vojne bolnice kad su isli na neke pregovore u Svajcarsku. Vidim na TV-u Siber kaze nema podjele Bosne a meni srce kao Trebevic. Naredni dan vidim na istoj TV, Alija skupio usne i kaze kako generali nece voditi politiku.
@Syu Jadna je politika koju je Alija vodio
Skeč njegovog sina u Nadrealisitima o prodaji Vijećnice je ponovo aktuelan jer je u toku, i NIKAD UMRIJE NEĆE.
Počivaj u miru generale. Porodici saučešće.
Neka ti je vjecna slava Generale pocivaj u miru
hvala generale, u ime svih nas iz 90-i neke
Neka ti je vjecna slava i hvala dragi Generale!!!!
Neka ti je vjecna slava i hvala dragi Generale!!!!