Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet mu duši i saučešće porodici i saborcima. Ramo je još jedna nedužna žrtva banditske vlasti i kriminalnih organizacija SDA i HDZ-a.
to da nema SDA, Ramo ne bi umro??? hahahah, zemljo otvori se, kakvih debila ima na tebi...
@vlaHsilijeKachavenda Mozda bi imao vece primanje i bolje uslove u zdravstvu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ko god pruza podrsku ridjobradom seljacini i ostalim nacionalistima, direktno je odgovoran za smrt ovog covjeka
@onzele ko odreduje odgovornost? Ti?
@onzele zato bitajmo Hadzikadica i druge postene, odgovorne i napredne ljude
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve je bilo ovo dzabe shvatile su cak i babe , sad mi brate mnogo zao za koga sam ratovao.Samo se BORCI BiH a bore i poslije rata. Tuzno i zalosno.... Rahmet dusi BORCU.
OBAVEZNO GLASAJTE JER AKO NE GLASAŠ TVOJ GLAS KAO I SVE U ZADNJIH 25 GODINA UKRAŠĆE SDA LOPOVI 🚨🚨🚨 AKO NEMAŠ ZA KOGA GLASATI, IZAĐI, PONIŠTI GLAS DA TI GA SDA LOPOVI NE UKRADU NE NE NE GLASAJ ZA SDA LOPOVE 🚨🚨🚨 SDA JE POKRALA I PRODALA FIRME I NAROD UVELA AKCIZE I POSKUPILA GORIVO SMANJILA PLATE NA 450KM I PRAVA RADNIKA OTJERALA 150000 MLADIH VANI OTJERALA DOKTORE SAKRILA BORACKE SPISKOVE SDA NAJVECA NESRECA BOSNJAKA 🚨🚨🚨
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba
SVI NA IZBORE!!
... bivši borac Ramo Bećirović koji je uhapšen 5. septembra na protestima u Sarajevu
:-(
Potrebna obdukcija da se utvrdi smrt !
Meni je i Mirnes sumnjiv, dje se on nadje treba biti na oprezu..nema mu jarana Balijagica pa se sam trpa..
Pravda ramu
ĆENTICI , majku hin jebbem ! Ovo je genocid , ĆETNICI protestuju ĆETNICI u rijamu , opa-la
Prvo su nas poceli protjerivati pa sad nas jos i ubijaju... Pa ova SDA je gora od srba za vrijeme rata
Zamolio bih ove kad pljuju SDA da dodaju i SBB jer su to ista kofna zajedno su u ovome SDA=SBB ako opet budu u vlasti nije ni cudo sto sve vise svjeta ode vani
Bosanski heroj Ramo,'92 sigurno nije pitao ni za platu,ni nadoknadu,ni robne pakete. Uzeo je pusku i krenuo u rat. Prezivio. Ali nije prezivio one koji nisu vidjeli rata,nisu uzeli pusku. Za ovo se ni ja,a ni ostali bosanski heroji nisu borili. Sram da vas bude.
Eto od nasih komentara bice garant sve bolje.Vazda suplja prica a guzovi se tresu od hemroida.
Nisu svi ljudi isti. Neko ne može podnijeti da bude priveden, zatvoren, ponižen i sl. Vjerujem da je čovjeku pozlilo od tegobe, i da je zbog toga i umro. Gledajte dobro za koga ćete glasati.
@Abdurahman sta sad ko pocini djelo a ne moze da podnese hapsenje ne treba ga hapsiti?
@Abdurahman sta sad ko pocini djelo a ne moze da podnese hapsenje ne treba ga hapsiti?