Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja suši akaši i sadaka ogata sjećam ih se ne po dobrom
Odkud sad zaracene stranke kad se zna kroz hag dozivotnih robija i ispijanje otrova da je bila agresija na bih i holokaust. od strane karpatskog naroda.
ova se rodila stara
Joj sto balavi pljuju po ovoj zeni to je sramota. Ko vam je dao da jedete? Arapi? Turci? Ili zapadni svijet? Bijednici licemijerni! Samo sto znate he stati pred CNN kamere i kukati. Vi ste sramota ovog kontinenta! Najgluplji i najzatuceniji narod koji trunke casti nema!
@balaton1 Šta, sramota kukati, a ponos je napraviti genocid, razjebati državu, opljačkati, osakatiti, protjerati - ti ćeš da kažeš ko je sramota. Ti ni ne znaš šta je sramota. Čuo si da to postoji, ali ne znaš. Jer da znaš, šutio bi k'o zaliven i hodao pognute glave. Sramoto.
Hahaha tar vam ne dosadi pricati iste price decenijama! Kmeee genocid kmee agresija kmeee Mrs, zali se Boakiru i njegovom babuki sto ti je tako, ne krivi druge. Ti si tipican primjer licemijerstva! Bijedni konj koji misli da mu je cijeli svijet nesto duzan.
Japanka iz Amerike....
Ovdje nisu postojale nikakve zaraćene strane, postojala je žrtva i agresor. Nek si crkla.
Živi kao dobri Bošnjanin od 6 vijeka , do 1900-ih bili Bosanci/Bošnjaci , pod uticajem dviju crkvi postali nešto što nisu , pokušali izbrisati originalne nasljednike Bošnjana , izvršili nekoliko genocida , počinili neke od najstrašnijih zločina. Zvuči kao neka horor priča ali je nažalost istinita. Ovim Srbima i Hrvatima bi i Hičkok pozavidio.
@gandalf.the.white ,,Zrtva" a protjerivao,ubijao i klao gde god mogao srbe i hrvate!!!Izem ti ja takvu zrtvu nabijem je na kurr
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja za ovakve ne kažem preminuo-la već krep'o-la! Da je imala mrvu svijesti i savjesti, kao jedan Tadeusz Mazowiecki npr., bar bi ostala upamćena po ostavci. Ovako, i ona i onaj njen zemljak Jasushi Akashi ostaju upamćeni po tome da su pomogli dželate ove zemlje i ovog naroda, direktno ili indirektno.
RiP