Na Bijeloj tabiji
0
Premijerno izvedena himna GDS-a
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLICAN POSAO!!! IDEMO DALJE PO NOVE POBJEDE! ;)
bilo bi dobro kada bi osvojili nesto glasova... i hoce, to je neupitno, ali zar svim tim super likovima nebi bilo bolje da formiraju jednu stranku ili da se prikljuce sdp-u, pa dobili bi 50% glasova u pederaciji...
Zna znanje GDSBIH.Ibrahim je SUPER LIK.
lijepo je da u bih gds u pravom ambijentu promovira himnu .
promocija himne gdsbih na istorijskom mjestu.bravo.
mozes ti spahicu biti gradjanin koliko god hoces,ali si i za eu i za europu,prije svega musliman i sumnjam da si dobro doso.ne vidim da spominjes muslimanske zemlje,valjda ti oni nisu gradjani,niti s njima namjeravas suradjivati.ne zaboravite,gradjani,da nam je ta europa vezala ruke 1992 i spasavala ove gmazove 1995,a nasa braca po vjeri su placali milione da nam se doturi naoruzanje,da zive glave spasavamo ispred dusmana.
Jesul se gore popeli pjeske ili kako, zar nije ovo podrucje Republike Srpske,ko im dade dozvolu za ovaj izlet
Ja sam građanin Bosne i Hercegovine\", kazao je Spahić.....PRED SVIH 30-TAK PRISUTNIH CLANOVA UZE I SIRE FAMILIJE.
sretno!gdsbih bez dileme!