Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) vrši hapšenja i pretrese na području Bosanskog Novog (N. Grada). Pretresa se i zgrada MUP-a, koja je pod strogom kontrolom SIPA-e. I šta ćeš sada Cvijo, da sastančiš i držiš govore !? Podižeš bespotrebnu halabuku oko ničeg i bacaš nam prašinu u oči, jer se znaju nadležnosti.
Ratni zločini. Jurisdikcija Tužilaštva BiH. Ima zakon. U čemu je problem?
I vaši su ulazili u KLIX u Sarajevu i šta hoćete. Vi definitivno i ne znate šta hoćete ali eto nek se nešto dešava dok narod ne shvati da ste ga zaj123.
Zenska glavo,bolje ti je da nadzes nekog plasticnog hirurga,vidi BA na sto licis.KO te ne zna pita prvo jel ovo musko ili zensko.....Nedo bog u mraku sresti,jebo horor film
ma boli me kurac za RS i HZHB, to su i onako druge države, šta mi imamo sa njima.
Konacno neko ko pametno razmislja... 23% nikad nece imati uticaj na ostatak zemlje, koliko god to htjeli. Naprotiv, cepaju se isto izmedju...
Ja se zaljubio u Zeljku Cvijanovic! Ne samo da ima ljepotu,stas,glas vec I sarm.... A,zasto me ljudi nazivaju ludakom ili ratnim zlocince cim kazem da volim moui cakanu Zeljku Cvijanovic???....
SVAKO KO IMA ORAHA U DZEPOVIMA PLASI SE DA NE DODZE RED NA NJEGA.
PET PITANJA ZA TARIGUZMENE (SRPSKE POLICAJCE): … u vezi sa likvidacijom Milana Vukelića 2007 godine: (1) - Ko Vam je Mirjana Kusmuk na takozvanoj "TV RTRS" ? (2) - Kako i gdje se školovala da plasira priče o međunarodnoj zavjeri obavještajnih službi ? (3) - Jesu li to isti beogradski trikovi kao i 1914 godine ? (4) - Sjećate li se trovanja Mehmeda Spahe 1939 godine ? (5) - A kako je prošla likvidacija Stjepana Radića 1928 godine ?
Jedan nesrbin prdnuo u blizini Banjaluke. Proglasi vanredno stanje. Razumijem da sve političke opcije u BiH žive od zategnute situacije ali dodikovci su stvarno smiješni. Imam osjećaj da u rs-u žive i glasaju trogodišnja djeca.
Genocidaši opet pokušavaju lažima zataškati svoju genocidnost.
Sta piti kad grlo boli,ne mogu vise :)
prekuhaj rakiju!!
Nemoj se ti nama sikiriki, da ti se friz ne uhelaći...
Pa jel tražila procesuiranje ratnih zločina i kolko jučer cičala od zadovoljstva radi hapšenja Mahmuljina ?. NAkon hapšenja policajaca u Bosanskog Novom moglo bi doći i do lišavanja slobode đenerala Milovanovića načelnika prvog krajiškog korpusa kojem su u komandon lancu bili podložni i okrivljeni policajci !
ne rise zeljka, niko te nista ne mora pitati