Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni čudo, s obzirom da skrivaju tog ratnog zločinca koji je radio po nalogu i programu genocida koji je izradila Srbija.
Premijer ne laze taman posla Mozda je bio i petnaestog maja kada su mladi vojnici "pucali" povlaceci se.
Napravili gnusne zlocine i sad lazima ispravljaju ucinjeno,haj mozda bi i oprostili im,ako bi to imalo utjecaj da se okanu cetnistva,ali nema stvaraju nove generacije lazljivih,bradatih i prljavih cetnika,
Volio bih da znam gdje se dotični Ilija Branković nalazio da bi on mogao znati šta se dešavalo odakle i kako i koliko je bilo povrijeđenih mrtvih, Pisci iz Bosne i Hercegovine bi trebali napisati knjige o ovom i svim ostalim dogadjanjima lošim i dobrim u ratnom periodu da generacije mogu bar pročitati da se zna, jer za 50 godina ono što budu čitali to će znati. Ovi iz RS su se baš dali na pisanje kojekakvih knjiga u zadmnje vrijeme.
@dsxx možda je gledao kroz snajper, zašto si tako isključiv?
E sada napraviti u Srbiji ekspertizu kako su vatrene kugle ispaljene s Ilinčice, a u isto vrijeme samoubice s prspucima trčale kapijom kako bi se optužila VRS. Ovo je grozno čime se Beograd koristi da bi nipodaštavao žrtve. Sramota.
Nemogu ni komentar napisat kako mislim 💔. Zabranite komentare !!!!
Obice se to njima chetaljima o glavu Inshaallah...