Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je rezultat volje gradjana, koji su vecinskim dijelom na lokalnim izborima dali glasove nacelnicima iz SDA.
Eto zašto kantone treba ukinuti.
ma ove institucije trba ukinuti sto prije ako hocemo prezivjeti,narod od njih ionako nema koristi,sta doprinesu da im se tolike place daju sve je to banda..
USK kanton PRVI prema broju nezaposlenih u citavoj BiH sa 56 %, vece nego u RS-u. USK kanton PRVI po placama i privilegijama kantonalnih politicara. Narode USK imate na sta biti ponosni TRAZILI STE GLEDAJTE... NA VELIKU ZALOST SVIJU NAS OBICNIH GRADJANA
PORAVNATI SA POSAVSKIM KANTONOM SVE INSTITUCIJE U FBIH .U PROTIVNOM NEMAMO BUDUČNOSTI U BILO KOJEM PRORAČUNU .POSLANICI RADITI NA VOLONTERSKOJ OSNOVI IZUZEV ONI KOJI NEMAJU PRIMANJE .
Premijer USK-a je član predsjedništva SDP-a, zaslužio je on i veća primanja, m.a.g.a.r.a.c koji nas u USK-a zajedno sa kantonalnom skupštinom zavija u bijedu i jad, kakav lopovluk i bezobrazluk!!!!!
Dok su kantoni negativno poslovali, neki direktori su punili džepove, i to na račun djece i njihovih roditelja: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Ako svakakve uslje imaju stanove i apartmane, ne vidim razloga zasto bi bilo cudno vama maloumnicima da predsjednik drzave ima neku imovinu u svom posjedu..., ti ako imas drugih saznanja dostavi Tuzilastvu kojeg hoce da privatizuje tvoj drug Zlatko! Haj sad zdravo druze crveni! Pamet u tu suplju glava ubuduce, kako se ne bi provaljivao po ovom Portalu!
@trt Uh jesam corav, izvinjavam se na bezveznoj kritici. :D
Gluho bilo!
Nije li sdp na vlasti u bihac vec dugo... lipovaca, pozderaca loza... Fuj..
LIPOVACA pravi kanton za covjeka,sta mislite kojeg ? j.b.o m....r
A ti kad pokusava glumit pametnjakovica pitaj svog uhonju maneta ili sulju otkud bakiru apartman na bjelasnici.haman mu babo ostavio. Zlaja do ja ja
ne treba ukidati kantone, treba ukinuti federaciju! Kako onda to samo Zenicko Dobojski kanton radi pozitivno i bez dugovanja?
Koliko ja znam zimzi kantonalnu vlast na USK (i svim drugim kantonima) cini SDP i njihova vecina tako da me ne cudi sto se Hamdija Lipovaca ponasa kao njegov stranacki leader veliki vodja zlatko.
revizor dvadeset godina, ako bogda još dvajest
Hajde ti vjeciti revizoru bivsi clanu SDA Ibro Okanovicu reci kolika je tvoja plata, koliko najnovijih Tuarega i Passata imas na raspolaganju, koliki su ti troskovi puta, stanovanja i ostalog sto masno naplacujes? Hajde u Telekom napravi reviziju pa vidi plate, troskove i stotine miliona pokradenih!