Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj, fuj, prljavi muškarci... Ovi Fahrini plaćenici uprljaju svaku vijest , ma o ćemu bilo. Valjda ima KLIX administrator da malo vidi i razmisli do koje mjere će puštati ove izljeve "pokvarene mašte i prljavih strasti"... :)
A vidi predsjednika, premijera, ministara, direktora, podobnih sranačkih kadrova, vidi im glava i odjela, a vidi narode šta odabraste 😎
Pa nigdje na svijetu nemoze,,iznjedriti,,Govedo,,ko u Krajini. Ovo,,govedo,,je iz SDA a pogledajte im i onog,,Federalnog ministra Poljoprivrede,Fikreta Abdica,Sepica. Sve su to,,kadrovi,,zlicinacke i izdajnicke SDA.
Pa kad ce vise bar jedna dobra vijest poput deportacija i zatvaranja granice prema srbiji i cg. svaki dan nove lose vijesti o upadima pakistanaca i iranaca .nema mjesta na zemaljskoj kugli gdje Englezi nisu naselili indijce. Sad smo izgleda mi dosli na red.
mozda su se dogovorili...