Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Erdogan! Dok su se srpski primitivni kozji brabonjci jos setali pu ruskim pecinama turska je bila nacija i civilizacija!!! a ovome srpskom primitivcu sto rokce ko divlja smrdljiva svinja samo pokazuje njegovu duboku primitivnu kulturu! a sarajevo x je vrlo nisko pao i zabrinjujuce je sto dozvoljava ovakve rasisicke komentare tipa ovog laznog AKADEMIKA!!! prodje uskrs u srbi nastavljaju i pokazuju svoju patolosku primitivnost i fasizam!!! samo sto je sarajevo x kooperativan to mrznji prema bosnjacima i muslimanima???
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Dobro nam dosao paša!
@Patriot Komentar ti je moćan,da moćniji ne može ni bit.Svaka čast,kapu skidam,mislim fes.Bravo.
KOBILIĆU@ ! I još nešto KOBILIĆU ! Uvjek se sjetim onog skupa na Gazimestanu 1989.godine, na koga su zvali i turskog ambasadora, a on im se zahvalio na pozivu i rekao: \"KADA BI TURCI SLAVILI SVE SVOJE POBJEDE, KOD NAS BI SVAKI DAN BIO NERADNI\"
babetino srpska smrdljiva proso ti je dan svetog klanja crvenih jaja pa si dosla pokazivat svoju veliku kulturu srpskog primitizma???sarajevo x providni ste, kad ostavljate ovakve uvrijedljive poruke protiv muslimana znaci da neko iz vaseg portala pise ovakve bljuvotine i prosipa rasizam i srpski fasizam!!!
@ KOBILIĆU! Samo šuti i poklopi se ušima. Zna se ko je ovim prostorima vladao 500 godina - ni manje, ni više. Pazi, 500 godina. Kao što se zna da da su Turci po osvajanju Srbije pjevali \"Igrale se delije, nasred...\" A, njihova sitna kola, čula su se do Stambola! Zna se i ko je koga do nogu porazio na Kosovu, od koga vi vijekovima pravite lažni mit, a taj lažni jadović se nije zvao OBILIĆ, već KOBILIĆ, jer je jaho staru ragu od konja.
@Obilić Slavim okupatora? Pa i vi ste slavili sa okupatorima,bivali vazali,i na kraju sami ste okupatori,svi svrbi u CG ste okupatori,u Kosovu takođe poslije 1912,dobili dobrovoljačku zemlju,jedan jedini valjani kupoprodajni ugovor nemate,sve ste dobili dekretima kraljevske vlade,znači džaba.A to što ti smeta moj nick...možda je moj dedo dohakao popu Radojici,i vi dajete tuđa imena,kad vas nešto ne ide....pročitani ste,baš kao i papirina od Politika Ekspres.Ti ćeš meni pakšu o okupaciji,sluge i vazali,čiji,bilo čiji,sa Rusima braća,a svu vam Istočnu Srbiju opalili po koki 1944,jel i za to kriv JBT,jer Čiča je znao,al mu nisu dali......dajdajdajdaj
makar u sarajevo neko dolazi u posjetu, a ne kao u banja luku 1-2 tadic i to je to. srbi su toliko isfrustriran narod, koji zivi u proslosti, mitovima, legendama...fuj....
Došao da vodi Džeku u Fener
@Nele neprosipaj jadnu srpsku pamet i srpski jezil vucibatino.
Dobro dosli dragi prijatelji. Nek se zna ko je glavni na Balkanu. Makar ce Duduk i Tadic i ostali genocidasi neko vrijeme biti mirni,jer vec se necuju dok Radman pobjeze u misiju rupu. Tihomir je vec uzeo bolova nje.
@Obilić To je vaša verzija ,vjeru za večeru.I Obilić varalica,je valjda došo ko ćuko pred Murata,pa ga navodno ubio,po vašoj verziji,s tim da ja u tome ne vidim junaštva.A vjeru za večeru su možda prodali svrbi,koji su se potom vratili ,svrbskoj vjeri,ima samo jedna poznata u toj jednačini,da mi nismo svrbi,niti od svrba,a bogami nit od rvata.Tako da to ako je neko i radio,to je bio vaš biznis,davat žene pašam za njivu.....A da znamo Turski...znali smo ga,jer je bio oficijelan,glavni jezik,pa su onda došli okupatori,i ućerali u čirilicu i ruski pijanski jezik....e nema više toga.Sve što nismo uspijeli povratit,povratit ćemo,pa čak i pismo,barem oni koji žele,a za vas,visi mi k....
dobrodosao brate
@pop radionica Sve si u pravu. Dobro dosli dragi gosti i sunarodnjaci.Kazu da je u delegaciji pola sa bosnjackim porijeklom. BiH i Turska bi trebali da se okrenu ka Pacifickoj Uniji gdje su daleko bolje i bogatije finansije,ili pak nek neko izjavi da bi vidili reakciju EU.