Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je zavrsio fakultet u travniku bez da je ijednom na ispit dosao, pa onda isti taj fakultet legalizovao u TK kako bi njegova diploma u tom kantonu bila priznata, nakon cega je izabran u tijelo dekanata na tom fakultetu :') Ali nikad necu zaboravit njegovu legendarnu izjavu na sjednici SDA u Sarajevu kad je onom klosaru iz banovica rekao "hajmo ovo sve razvalit" 😂
da nije tužno bilo bi smješno. Na stranu sto je ovom nepismenom debilu neko sročio sta da kaze, šta to on lično radi ili je uradio za rudare i ostale građane svog kantona?
Doce dan da se ova seljacina sakrije ispod jedne banovicke cumurke,doce !
Bego i haver mu Kuka,kraljevi nepotizma i korupcije na TK...al idu u dzumu,nece da bude problem
što im nisi para dao svima vam platu zarađuju mam li vam
Hoće momak u gerontološki centar neće da radi ! Takav je tipični SDA glasač a i funkcioner ! ŠTO ŠUPĆE PREMIJERSKI ovoga momka iz gerontološkog centra ne primiš u rudnik ! TEK MU JE 19 ! http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/najteze-je-gladovati-i-spavati-na-ulici/188650
Mi čestitamo SPA ! Stranka Policijske Akcije ! Doduše građani BIh mogu i da biraju, nije ovo SJEVERNA KOREJA PA DA ODABIRU UVIJEK ISTE ljude i stranku ! :))))
Demokratija u BiH se pretvorila u teror seljaka i kleptomana nad obicnim covjekom.
moje ime je Hamo, radim u rudniku, imam 16 godina, 5 djece i 2 unuka! Zelio bih da se zahvalim gospodinu
bolje mu je da se pokrije jorganom i da se ne oglasava sa cestitkama
Kakva vijest ej evo odmah mi je sve krenulo na bolje u zivotu!!!