Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci kontriraju hrvatima. Koljinda skakuce po viztezu kiseljaku sirokom.tomislavgradu. A slovenac dolazi u šeher. Opusti se uziva dobro pojede i.na kraju srdacan pozdrav uz savjet za komsije, ma pustite ih ko ih j... niko ih ne shvata ozbiljno.
Slovenac Janez Hadžibegović
Interesantno je da se sve vise i vise stranih politicara interesira za sigurnosno stanje u BiH. Bosnjacima to naravno ne idgovara, ali svake sedmice se potegne to pitanje iz raznih smijerova. Sad ce svi drvlje i kamenje na Sloveniju, ko sto su na Kolindu i Macrona, ali izgleda da svi znaju vise od BiH javnosti, jer nam nasi politicari govore kako je sve super.
Sta je slovenca briga za nasu situaciju jesmol sigurni ili ne...e jesu janezi zaje.ani...
Provjerava ima li ekstremnih snaga, pametno
@tomislav2 ima fasista prema jadranu dole
Eto odmah greška!!! U Sloveniji je generalmajor vojske žena Alenka Ermenc. Lp.
Dosao provjeriti kakvo je stanje sa VKV radnicima, hoce li im zafaliti
Svi se "brinete" o sigurnosti u BiH a punite je migrantima koji su ratovali po Sirij Iraku itd.. Licemerni zapad.
Ljudi cuvaju svoje granice, ko je nama kriv pa nasa granice ko da je i nema i da ministar puca twitove na tu temu i to je to. Oni su sengen a mi propuh.