Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne razumijem političare iz RS. Što se više ne otcjepe kada prijete. Možda zato što Srbija ima dovoljno svojih problema pa im treba dodanih milion usta da hrani a bez Bosne, RS je ekonomski truba. Mislim, već jesu.
Ode glup, dođe gluplji!!! Nevjerovatni su! Dijagnoza! ;)
Ne moze se rs ukinut dok se kantoni ne ukinu. 10 kantona je ko 10 rs-ova.A nije nikome u interesu da se kantoni ukinu.Nije niko lud da sebi ukine radna mjesta u tolikoj administraciji.Gdje će onda toliki ministri i premijeri raditi i primati plate.
Papcima u krmetnjaku zavrnuti slavine i eto ih za pola godine da ljube zastavu sa ljiljanima.
ehehehehehe ... koji debil ... doduse politika probosanski snaga je tanka i plitka ... treba ciniti sve da se zaustave reagiranjem kod medjun.zajednice i svijeta i tek kad se vidi da nista ne poduzimaju uvoditi kontramjere ... politicki i medijski vise djelovati prema inzku i medj.Nezajednici pa i proteste mirne za Mir organ.da dpdju pameti jer bice kasno ako se ovo pusti da ide svojim tokom ..
niko ne e K....m mrdnuti kad se okrene sve na zlo, samo ce medjedi pobjeci... i bosnjaci moraju znati da ih bakir niksic fahro camare denisi itd nece braniti to su sve kukavice i ljudske i politicke..
@DRYNAsrbska (ali u fiokama) Ja samo ne znam kako tebi dozvole da objavis ovakve sovinisticke i separatisticke stvari, tebi ljudi na ulici smetaju! Medjede smedji roda Romanijskopaljanskog platoa, pa nije ti ovo 92, 93, 94, 95 godina da ubijas po ulicama sve sto nije srbsko! Ti si samo za setanje po ZU PB Sokolac! Nisi ti za lijepe gradove kao sto je Rijeka!
A sta je medjede, Rijecanski..zafalilo para da naoruzate ostatak bande zvana rezervisti! Grdno se varate ako mislite da sa popisanih 1000 hiljadu puscanih cijevi mozete proglasiti referendum i tzv.ocjepljenje! Medjede pa to niste mogli ni 92, 93, 94, 95, sa onolikom "JNA" masinerijom i pola Smrdije! "Para nema, more bit bidne ih, ali sad nema"!
@DRYNAsrbska(al u kurcu) Nisi ti sljego nigje blize od Pala ili Sokoca, a pogotovo da odes u Rijeku, medjede paljanski, jbt viskovic a ti njega! Uzmi malo pa procitaj sta, a ne da mlatis po dr.mrezama i prosipas svoje ne znanje!
Zna li neko da li igdje u svjetu postoji nekakav konsenzus oko nečega osim u BiH,pa na osnovu konsenzusa manjina nameće volju većini,tako da to u biti i nije konsenzus,već diktatura manjine nad većinom.Odavno govor da po pitanju NATOa treba demokratski izaći na referendum ,pa da se i Federacija ima pozivati na volju naroda kao genocidna velikosrpska paščad.
pa zaista mi nije zasto dajete ovom keru prostor u medijima,gazda ga je dobro naucio kako da laje.
Ko je ba ova budala.
Zelim ti dug zivot sa malo zdravlja!!
Ovo postaje debilno. Debili u politici, koje je izabrali isti takvi. I povrh toga, pojave se još veći debili raznih boja koji ne komentarišu text već neke svoje propale snove. SF SN bando debilna.
Placi, mala placi. Osto sam na Raci, Ne daju mi prociiiii, Ne mogu ti dociiiii!
Ćuti i ne laži!
Ovaj mene podsjeća na konduktera u onom autobusu marke TAM, dvije rečenice taj ne zna sastaviti i to i jeste ogledalo dodiklanda. Samo naprijed care sami ćete vi uništiti genocidni entitet.
Oprostite mu, da znate samo sta su mu u mladosti radili i to sve za dzabe....