Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo pamenti mogli bi biti tako ekonomski uvezana derzava..Muslimane staviti da pregovaraju sa muslimanskim svijetom, Srbe staviti sa pravoslavnim svijetom a Hrvate kad je u pitanju Evropa..Da smo sa svima dobri....Tako se pravi Svicarska a ne ovako sa podjebavanjem jedni drugih...
Naaaaajpametni komentar. Zl hajd ti nasima objasni. Kad citam komentare : Bosnje protiv Srba, Srbadija protiv muslimana, Ujke protiv Srba i Muslimana itd.
Dobro doso Znaci ovo je pravi prijatelj Bosne,bio je i kad je najteze bilo a Pakistan je jedina muslimanska drzava koja ima nuklearno oruzije.
Pitanje za KLIx a glasi : Zašto ovaku botni vijest zadržite na glavnoj naslovnoj svega par minuta, dali nekom stolica gori kada se Zvizdić pojavi ???
ZIVIO PAKISTAN !
jeli sta pazario
Allahu ekber!
I onda eksplozija i mrtvi
Teroristi se okupljaju u 18,7 Teroristanu
Zvizdic isti Emir Hadzihafizbegovic
Zvizdic isti Emir Hadzihafizbegovic
sto se ovaj na cetvrtoj oblizuje dok crnokosa objasnjava haha
pa normalno nije lud u entitet rs hahaha
MOzda je dosao da vodi svoje mudzahedine iz Sarajeva i BiH!!!
nije nego da vidi odakle su vasi bacali granate
Na Alipašino ne smije, a?
Dovedite mu Muniru neka je matori zvekne!Svakako su tu negdje i sa godinama.Neka uradi nesto dobro za bosnjooke...
jednu bojevu glavu za mog bakira
šta bojevu nuklearnu