Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj se haveru u nas ima vehabija..
.ozda da BiH pomogne njihovim izbjeglicama sa bezviznim rezimom do Hrvatske
Navodno tema razgovora će biti pakistansko-bosanski nuklearni program. Vlada IR Pakistan spremna uložiti 389 miliona $ u BiH.
Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC ! MOJ MOTO JE , AKO MOZE SARAN MOGU I JA !
opet ti???
DZESI AMELE GUZIL SE STA NA OVOJ MAZIJI
i on hoce zemlje da kupi sigurno