Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas imaju hajra od tebe puno ko nimfomanka od evnuha..
Novalicu pusti svoju suplju bolje pomozi ovoj porodici poginulog rudara.
Moje poštovanje i moja iskrena tuga porodici poginulog rudara. NOVALIĆU PREVARANTU, REČE LI TI DO SADA BAREM 10 PUTA DA ĆE PENZIJE BITI ISPLAĆIVANE NAJDALJE DO 5. U MJESECU? Ima jedna poslovica: Hebeš čovjeka koji nikad kada rekne ne porekne. NOVALIĆU NAROD TI NE VJERUJE JER TI NAROD VARAŠ. JA APSOLUTNO NE VJERUJEM NI JEDNOM POLITIČARU U FEDERACIJI. BOŽE IZBORA.
Pravda bi bila zadovoljena samo kad bi sve politicare poslali u rudnik da tamo zaradjuju svoje plate a rudare na njihova mjesta.
To je jedino što i radite, izjavljujete saučešća, sahranjujete i pričate o ulaganjima stotina miliona maraka u rudnike već 15 godina. A rudari će i dalje ginuti.