Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprjed fadile sad pred izboe baci malo ovcama slame pa ce ovcice opet glasati za tebe.Glupi bosnjo ce opet povjerovat
Vidimo iz prilozenog i dnevnih clanaka, da Boga mi kradu i Bosnjaci...
@KARAVLAH kakav skutor ja sam bosnjo koji ne glasa za kriminalnu sda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hajmo se malo posvadjat pred izbore da ovce mogu u SDA i HDZ torove, sad ce i Mostar stolni grad opet itd...
Upravo tako. Zatezu se odnosi
hehe, koja smijurija...pa te kladionice godinama hapaju lovu i plaćaju HDZ izbore a vi kao sad hoćete nešto, ŠTA STE DO SAD RADILI??? bili s njima u talu naravno...
Joj fadila, garant pao na jednom samo haahhaha
ko da si ti pijunu nepocesljani bitan. vazno je samo sta naranđasti kaze a on stiti covica i kladionice.
Zar je trebalo dvadeset godina da jedan takav jednostavan potez povucete. Ako nastavis tim tempom Fadile trebat ce ti jos dvadeset da sredis birokratiju i ostale talove koje imate sa HDZ.
PAKET FADILE ; PAKET. Uz kladionačarski zakon i zakon kojim i federalni parlamentarci OTPLAĆUJU MMFov kredit !! KAKO ? Smanjenjem primanja za 30%. PA JEDAN ĆE OD TA DVA ZAKONA MORATI USVOJITI !! Ćuj neće povećanje prihoda za 200 miliona da bi previsoke plate ostale !! JEL DOBRA OVA FADILE ?
KOMPROMIS GRADI FEDERACIJU. Sada FAdile nakon uvođenja talgo vozova, zabraniti klađenje u cijeloj FBiH osim u Talgo vozu koji fura prema Zagrebu. Voz kreće petkom opkladiš se u vozu, i u ZAgrebu naplatiš dobitak !!! Garantujem ti hiljade nezaslenih će cijeli život provest u vozu TOLIKO SE TO ISPALTI ! A onda ako budem u pravu proširiti ponudu u vlaku sa animir damama i cjelodnevnim NAVLAČENJEM !
Ja zavrsio s kladjenjem u bh kladionicama, presao online, bet365, bolje kvote, bez oporezivanja. Bojkotujem evo 6 mjeseci.Umjesto da oni placaju porez, prebacili na narod. Kurchinu ces vise dobiti i marke od mene...
prljave igre 3 nastavak
Ma kakvo opet pametovanje, ne treba izmjena vec implementacija. Zna se lista najvecih poreskih duznika, kljuc u bravu i dovidjenja.Ovde ako se nekoga stiti, najlakse je odugovlaciti. Zakon je poznat, samo ga treba provoditi. Kakve izmjene, natezanje, dogovaranje, kurci, palci...
Dobro fino ste se dogovorili. Fadil predloži, a Dragan na kraju povuče ručnu na parlamentu, hoću reči VITALNI KLADIONIČARSKI INTERES, kojim obori Fadilov prijedlog zakona.
Bingo, cuke i slot aparati žestoki porez na budale
Kako samo imas izjave za ne povjerovati kako te bolan nije stid sta izjavljujes ponasas se tu ko neki diktator a nemas ni osnovnu skolu zavrsenu. samo kazem Nedo Bog da se ti pitas ljudi bi zivjeli samo od 1 hljeba na dan i jedne flase vode,radili bi svi za 200 km mjesecno a ti bi se ponasao kako se i ponasas,castio bi ministre iz budjeta i ponasao se kako se i sada ponasas. Al neka svi cemo stati pred jednim i odgovarati za svoja djela. Od mene halala nema za ovo sto radite i ti i dodik i vama slicni.
dok je budala i bolesnika biće i kladionica..
Kud ces vecu srecu nego tebe imati za premijera:))