Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah ovako je u Bihaću obećavao, pružio ruku gradonačelniku i rekao da će on to riješiti, finansirati projekat, nikad se više nije ni javio, bježi tamo Fadile premiju pod optužnicom
@gooUser1606374303 Zašto će pomagati naše pare od penzionera adodikovoj stranci.Dali ih je pitao gdje su utrošili sredstva lpji im je obećao kule i gradove Vučić i Dodik. Dali su im tad potrebe. Srbima što više pomažeš sve su gori đrema bošnjacima
Ovo ako nije laž, onda mora biti neistina
Pa jel ovaj lopov ili sta?ne kontam
Zar njima iste laži nisu skoro prosipali dečko VU i šatorsko govedo?
A tek Bajro sta je obeco svojoj zeni .....
Fadile de me zaposli u Poštu ili Ceste FBiH...Na birou sam evo po godine a iz Sarajeva sam
Koji lopov. Mozes zamisliti ucestvujes u kradji od naroda za vrijeme najvece krize u povijesti pandemije. I dodjes sirokih grudi pred kamere kao da se nista nije dogodilo. Fadile da si covjek davno bi ostavku podnijo, ako nista zbog djece ti ili unuka ako ih imas. Fuj smrade!
@gooUser1611165618 To su sve Dodikove stranke u sva 3 sela. ,2016 iz Turske se Bajsak dao 3 miliona maraka a ambasada Turske isto dala 2 miliona maraka Tebinju gdje nema Bošnjaka za promociju Dodiku a nisu dali iz Turske ni marke za obnovu u istočnoj Hercegovini 14 džamija koje su Srbi srušili. Sve je finansirala dijaspora iz tih krajeva.
cuj ti Fadila heheheheehe
Ljudi se preselili u RS ili čak u Srbiju, a što imaju žele prodati. Ali da je BiH napravila reforme, bila kandidat za EU, sve bi bilo drugačije. Sad samo srpski mini šengen. Čak ni za RS nije najbolje rješenje iako će im se ukinuti granica sa Srbijom.
KLIX-u da molim vas mozete ovog odvratnog doticnog stavljati u vijesti bar svakih 10 dana, a ne svakodnevno jer kad vidim ovu njusku nemam nafake 7 dana. Sve se nadam da ako bude izlazio u vijestima svakih 10 dana da cu bar istu imati naredna 3 dana nakon isteka onih 7 losih dana. Kako je dovezao cuvene respiratoro sve nam je stalo jer je svakodnovno ukljucen u neki clanak. ❤️🇧🇦❤️
O Fadile,na sve smo mi spremni osim da ti vjerujemo.Sjebo si nas milion puta,što nas ne bi sjeni još jednom!?
evo ti prijedlog, donesi Zakon o šumama jer na nabrojanim općinama je neviđena pljačka državne imovine tj. šuma
SAVE US FADILEEEEE !!!
Sta je ovo.Samo obecanja pljuste kao npr:Napravili plan za raspodjelu vakcina.donjeki odluju za kupovinu vakcina,planirali ovoliko,onoliko Covjece, prvo pomozi pa nas obavjesti.Dokle vise populizam.
Nedajte da vam on pomaže, ogradi se bar 70% od donacije.
@mombai To reci za Viškovića kad bude pomagao povratnike u Srebrenicu, Bijeljinu, Bratunac, Višegrad, Vlasenicu, Vukosavlje, Novo Goražde i Bosansku krajinu, jer pošto ne ulaže ništa ugrađuje se 100%. Za njega je matematički dokazivo.
Zaprdim i tebi i njemu a i ovom kleptomanu.
Kad vidim ovog i vecinu s politicke scene, jedina asocijacija je zatvor. Seoske varalice vode drzavu, a zasto sutimo i trpimo fakat ne razumijem
Sve su nam do sada obecali, a nista nisu uradili #fadileoprosti