Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nije jasno zasto se SDA tako grcevito bori za Federalnu vlast kada su ispali sa ostalih nivoa vlasti i kada ih vise ni na federalnom nivou vise niko nista ne pita.... Ocgledno je Fotelja najbitnija
Za rekonstrukciju je potrebna2/3 većina sto je jako tesko, ali mislim da ce se i to uspjeti. Samo polako. SDA leti van i sa federalnog nivoa
Vrijedan prezira a ne komentara.
Nadam se da je Lagumdžija shvatio da je svojim zadnjim potezima loptu dodao potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića a ne bh patriotima. Na bh patriotima je sada da barem ne prime gol ako su već izgubili loptu zbog loše Lagumdžine igre u timu bh patriota. Naravno selektor tima bh patriota će u oktobru lagumdžiju poslati na klupu da se zajedno sa Radončićem malo istrenira pa ako se popravi možda budu nekad opet uveden u igru. Ako Bog da.
Pa ako i nezna,on gospodo kraj sebe ima velikog vodu i politicara koji zna staviti stvari na pravo mjesto,a to je Zlatko Lagumdžija.Da nije tako SDP nebih bila ovako jaka partija sa jasnim politickim stavovima,koja je uspjela da skine kriminalce sa vlastikoji koji nas kradu 20.god. Sustina je u tome da se mi sad moramo okrenuti buducnosti i pustiti prave ljude da rade!!!!! Jer jednom je i ovome morao doci kraj!!!
Nisu ni ovi dosad znali...vide se rezultati...a prilicno sam siguran da su ovi malo pametniji i da ce bolje to uraditi od predhodnika..SDA stranke!!!!!!!!
sada sam vec 100% siguran da je jedini lijek za stabilnu vlast u BiH rekonstruirati Lagumdziju koji, objektivno, veze nema sta radi ... i pored svih zvucnih titula, kolega Lagumdzija matematicki nije dorastao poslu koji pokusava raditi !
Evo mene za savjetnika ,neka me zaposli niksa i ja cu mu rijesiti matematicku zagonetku,naravno uz odredjene beneficije,uvezan radni staz ,prijevremenu penziju,12 plata(proslih ),auto,vozaca,telefon,hmmm i dok jos skontam ,ima tu jos sitnica ....
trla baba lan, da joj prođe dan....a na kraju dana dnevnice + beneficije + reprezentacije + službena auta + ..... 94-ta na grmeču je bila majka za ovaj vakat
Dragi Mus.limani pa di je problem. Pa napravite to kao što ste i sastavili prvu vladu. Protuustavno i protuzakonito. Ma nema problema nama sve paše dok god se raja tamani međusobno po šeheru.
Neka pita ZLATKA :)
Smješan je ovaj SDP Naredne godine bi trebali praviti novu vladu Jer kad se nema pameti onda se najbolje baviti sobom Aferim narode, pa glasuj opet za crvenu buržoaziju
Po ovim komentarima izgleda da se SDP izgubila u svojoj politici. Normalno da je SDA uništila sve što se dalo uništiti, ali za njima nimalo nisu zaostajali ni SBIH ni HDZ a bogami ni SDP koja je također bila u vlasti ovih 20 godina ili u nekakvim koalicijama ili na kantonalnim i općinskim nivoima. Pa i sam je Zlatko Lagumđija koliko se sjećam bio prvi presjedavajući vijeća ministara. Nešto se ne sjećam da nam je bilo bolje.Pa Lagumđija je sjedio i u predsjedništvu BIH. Najbolji kdarovi SDP su otišli iz ove stranke a narod se treba zapitati zašto. Ovi gore kometatori nisu realni i izgleda da svi imaju nekakve koristi od ovih komentara veličajući SDP.
Ja samo znam da mješanci avlijaneri iz onih mix brakova od zla oca od gore mat.ere iz Rajvosa svi listom glasaju za SDP. Dok im njihovi đedovi i babe koji žive u rodnim genocidnim selima ili su se odselili u Šumadiju listom glasaju za okorjele četnike. Ali kako godine idu topi se izborna baza komunjara jer je sve manje tih kripto četn.ika socijalista po gradovima.
Važno je da se sdpeovci profiliraju u pokret bošnjačkoga umjerenog desnog centra tako da onda HDZ pokupi sve hrvatske glasove a bivše komunjare budu rasturene na sljedećim izborima od strane pravih bošnjačkih stranaka kao što su sBiH, SDA, SBB, SDU, itd. Onda slijedi LUSTRACIJA i hapšenje komunjara.
Braco Lijanovici, svi dodju na red pa tako cete i vi za sve sto uciniste. Ako je vjerovati u pravosudje trebali biste porodicno boraviti u KPZ Zenica jedan duzi niz godina.
Ma sta ti Lijanovicu imas komentarisati. Pitanje je dana kada ce na vidjelo izaci sve kriminalne radnje, a i neka ubistva i samoubistva za koje ste vi Braca odgovorni. A ako bude pravde biti cete porodicno u KPZ Zenica na duzi period.