Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su politicke stranke svojim istupima, te preko botova u stanju dehumanizovati ljude. Stvoriti toksicnu atmosferu u drustvu to je cudo jedno. Raduju se bolesti i smrti drugoga, huskaju, a sve da bi oni zaduzili fotelje, prodavali maglu i demagogiju, uhljebili svoje. Zato i nema pametnih ljudi u politici. Nek si se ti kotariso bolnice Mario.
Ne vracaj se kad si slab za te pozicije.
Brz oporavak ljudino, uz tebe smo
Podrška za Nenadića
Sjajna vijest
Dobra vijest
Odlicne vijesti, iskreno mi je drago.
Sad dragi premijer nek vidi kako je kad si u rukama zdravstveni radnika i dali zasluzuju to povecanje plate koje je po zakonu da se poveca.
Svako dobro Nenadiću i sretno u budućem radu.
Svako dobro Nenadicu,da se što prije angazujete
Vraca se na sta? haha kakav crni posao, to sto on i ostali rade to vidjelo posla nije.
Jedan od boljih premijera u zadnjem desetljeću, cojk iz naroda i tako se i ponasa. Ne kritikuje druge i ne iznosi mahane, ne svađa se itd. Covjek radi i šuti, aferim Mario...
Brz oporavak premijeru i sretno u buducem radu
Svaka čast sve najljepše premijeru i polako s poslovima sad
jel istina da je pogana SDA bagra uspjela i ovog ossunettiti
Uporedite Pausal Fortu i Maria Nenadica...kako su ovi novi clanovi vlade pismeni ljudi.