Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadzu za predsjednika!
Trebo bi ga ovaj Gadzo malo kroz sake propustiti.
Mjesto da orden dobije radi korumpiranih policajaca sto je pohapsio oni oce smjenu SDA je izasao iz sjene i dokazao da ima dosta kriminalaca unutar redova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi NAROD hocemo smjenu premijera Gutica!!!!
@dormeo Hoćete vi q r a c ... Vi ste ih i doveli na vlast. "Narod" se proda za pišljivih 20 KM na dan izbora, ne konta da time prodaje budućnost svoje djece.
Ma da evo vam nova postavka vlasti TK,tako je vecina htjela izvolite gledajte.Vec ukidaju univerzitet i spajaju ne spojivo.Užas gade mi se ovi novi!
Tuzla je imala do rata jaku industriju,ali rat je nije unistio nego poslijeratna privatizacija...,sto znaci da su doticne osobe vise stete nanijeli Tuzli od samih cetnika...
Koja su to stoka...,Causevic,Umihanic,pa sada ovaj kurton...,ma na kraju krajeva glup je ovaj narod jer su oni i glasali za ove kretene...,nikako mi nije jasno da ovaj narod ne vidi ko su najveci krivci za ovu krizu u kojoj se nalazimo...,halo narode probudi se...,hoce li vam doci ikada iz guzice u glavu...?!
Tuzlaci nemoj da cekate,udrite po toj Bagri iz Sda.Ovo je pravi Primjer.kako vlada ,i koga zastupa Sda.Nemoj kasnije da palite drzavne institucije.
prpa uhvatila i odmah se smjene traze.. treba poceti ubijati ove politicare ako hocemo da nam bude bolje.. oni jebu narod vec 20 god, sve bih ja to po kratkom postupku...
covjek napravi djete i finaciraga dok neodraste.amerikanci napravili dejton od 144ministarsva kojinas kosta oko dve miljarde godisnje i nezelega financirati,nego ostavili gladnoj bosanskoj sirotinji izmucenoj od rata da kroz poreze financira to.sanjam dan kadce sav narod izaci na ulice i svakog politicara iz sviu stranki zabraniti da zive u drzavi a ne samo dase kandidiraju dok oni sjede i primaju place za svoj nerad hiljade djece u bosni nema sta da jede
narod bih trazi dase psi iz parlamenta izvedu i lansiraju u svemir bez povratka .onisu rak naseg naroda de onaj celavi visoki prestavnik sto u austriji neradi svom narodu ono sto radi bosanskom pas
sto trazis da ga smjenis sto covjek radi svoj posao ispravno tebe treba smjeniti lopove
Dignuta roletna, jer znoji se k'o vepar, Kad ga neko zeza! (Klik-klik) - Miš sam repertir'o, I pucaću bude li me neko iznervir'o
Dobro ih kara DF. "Sta su oni mislili, koga imaju naspram sebe? Dječaka". Hahahah
MUP TK- Zbor seljaka. Gadzo visi u Tasimovoj Romi. A ovaj seljak premijer nema gdje prste nije upleo. TK treba iseliti u 3 zemlje.
https://goo.gl/bhm2Sq
https://goo.gl/bhm2Sq
Ovo je test za Tuzlu , ako dopustite da ga smjene i ne dignete se svi na proteste vec sada nemate se sta zaliti sto vam korumpirana seljacka oligarhija vlada kantonom.
Ha, hajde Damire - jesi li da Gadžo ostane ili ne! Da nisi i ti u čabru? Gadžo ne opraštaj lopovima, bilo da su " koji" ! A to dali može biti " intelktualac" tipa Damira DF, Gutića SDA i sl. definitivno nemože - nema kriminalnih oraha u džepovima - pravi policajac!
Kren`o Gadzo da i cisti. Uzeo metlu u ruke,pa odma smjena. . . Da je nama vise ovakvih ko on.