Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako i moja komsinica ziba moze bit premijer sto ima 100 godina sa toliko savjetnika
najvise 3 a ovaj najvise 5 oni ce naravno iskoristiti maximum ovaj 3 a ovaj 5 nedaj boze da po jednog uzmu...kad mogu po 3 odnosno 6
NEZNAM BOGAMI ŠTA ĆE GA TOLIKO SAVJETOVATI KAD SVAKAKO NIŠTA I NERADI I U SVAKOJ FIRMI VIŠAK RADNIKA JEDINO U VLADI MANJAK I NADZORNOM ODBORIMA TU VAZDA FALI A ŠTAĆEŠ IMA SE AMIĐŽICA ,TETKIĆA I OSTALE RODBINE
Sumnjam da predsjednik Amerike ima 10 savjetnika. Lijane nenadmašan si kreten, majke mi...
Premijeru bi trebao max 1-2 savjetnika da su mu ministri na razini. Premijer bi trebao biti menadžer s vizijom, a ministri oni koji kroz različite resore realiziraju planove. Odnosno da je svaki ministar za svoj resori svojevrsni savjetnik odnosno stručnjak. Ovdje nitko ne zna svoj posao pa im treba savjetnička svita + da se netko zaposli. Prestrašno. Dolje pučistička \"Vlada\".
Ja konto SDP nesto bolji pa ko budala glaso za njih hajde reko \'\'drzava za covjeka\'\' bit ce mozda bolje, al\' ovakve vijesti me bas razacaraju. Koji ce ku;ra;c premijeru 6 savjetnika? Za sta ne znam? Pa neka nam je sto rekao ovaj malo prije, kona Ziba ovako moze biti premijer! Kontas neko ce pismen doci na vlast.. Maaaa fuuuuj su svi!! Nema dalje!
nasi politicari imaju vise savjetnika od Baraka Obame jbt,gdje ja zivim
mustafa mujezinović je imao 4 a nikšić sad 6, nazdravlje junače
A kol\'ko zamjenici mogu imat svojih zamjenika??
Pa kako vas vise nije stid jadovi jadni?! 6 savjetnika :/ \"Taman ima viska para, pa ajmo se rastalit\" jel tako glasio pocetak ove sjednice?! FUJ!
od tih sest samo jedan bi znao da radi svoj posao , ostalih 5 su tatini sinovi