Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile , dvopek i caj , ne zajebaji se !
kralju xD
Fadil ce przene slanine i cvaraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadil ce puru na maslu.
Okle masla jaranu ?
molitveni dorucak u bjeloj kuci je po hriscanskim odnosno katolickom obicajima.....mislim da nema halal hrane
Mislim da je to putovanje bespotrebni trošak koji će znatno koštati poreske obveznike ove države....Nismo toliko bogati da idemo toliko daleko na obični doručak kod Obame, a ako je Fadil toliki patriota pa se brine šta građani jedu i puno rasipaju novac EVO MU PRILIKE DA UŠTEDI KOJU MARKICU NA SEBI pa neka malo osjeti kako preživljava ARMIJA PENZIONERA KOJI SU GRADILI OVU DRŽAVU 40-50 GODINA NA POPIŠANIH 320 KM. SRAMOTA, OVO JE ZA OSTAVKE U NORMALNOJ DRŽAVI
sad smo provaljeni
Skonto i Barak da mu Fadil ne bi oprostio da nije pozvan
I ovaj Barak počeo FUKARE okupljat ...!!!
Samo ti Fadile jedi, znamo da kad si gladan nisi svoj.
Hoce li biti i Mijo Crnoja..
Fadilu puna podrska!!!!!Samo naprijed i ispravno. Narod i onako brzo mjenja misljenje, danas misli jedno sutra drugo.
#FadileOprosti
I ovaj Barak počeo FUKARE okupljat ...!!!
@XXII SS......Ooooooo, merhaba fukarooooo...! ! !
pazi koliko i sta jedes, narod gleda
Fadile oni tvoji iz vlade sa bjesnim audijem od 100 milja umalo neudarise rastrosnu bakicu sa hljebom i mljekom na pjesackom prijelazu.
E vala i ovaj Obama prima svakoga u Bijelu Kuću. Fadile Opančiću, znaš li se makar "upitati" na engleskom jeziku? O manirima da ni ne pitam.
Dilfaš će zapostiti kad ode tamo, pa neće morati ništa jesti, a još će sevapa zaraditi. Mora napostiti za sve što je dosad uradio.
Vako se stedi odes na besplatan dorucak. U ameriku
Fadile, kad se vratis iz Washington-a, navrati u Puracic kod rodbine - vasar ce biti ko u New York-u! Dolaze Refka i Ahbabi... https://www.youtube.com/watch?v=7G268fLQCVY