Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buduci da je Konjuh privatna firma koju je upropastila i prodala stranka SDA, novac koji ide njima je neplaniran i ide iz budzeta, dakle, od poreznika, od vas, nas, kako god. Da se razumjemo, konjuh trazi pomoc od vlade ali vlada nije obavezna prema njima po zakonu nego striktno dobrom voljom da pokusa pronaci rjesenje za 500 + radnika. Krivci za stanje Konjuha su sad vjerovatno negdje na Maldivima. Drzava za covjeka nema nista s tim.
Država za čoveka!!!!!! E jade jadnog. Crveni kmeri.... Fuj.....
Pa da, vi klepajte, a socijalni mir kupujte preko ljekara koji imaju platu od 1500km, jadovi
daj ba\" raja može li se kako pomoći ARSLANAGIĆIMA... IMAL KAKAV HUMANITARNI BROJ IL RAČUN....
Zar su morali radnici doc pred vladu da im se omoguci zdravstveno osiguranje i ta akontacija od 200 KM, zar to nebi trebalo bit obezbjeđeno zakonom. Do kad ce radnici trpit zbog lopova kojima nikad nije dosta.
A glupana, obećaju im onda se vrate i kad skontaju da su ih izradili, opet im obećaju i oni opet nazad i sve tako ukrug :) Koji genijalci.
Hehe, jel to sutra 1. April ?