Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Maj.ku im lopovsku. Neki dan ne htjedoše mi m.ater primit u hitnoj, jer je doktor \'\'ispunjavao\'\' papirologiju, još sestra upozorava da se na hitnoj plaćaju lijekovi, džaba što žena pada u nesvjest, pritisak ogroman..Puuu s.toko, da Bog da vam za lijeka trebalo!!!!!!
ma ljudi dali je moguce sve poskupljuje pa za markicu 20 km i opet kad odes doktoru platis jos 50km mogli ste dignit na 100km uffffffffffffffffff
gospođice i gospođe s dvije Wagine poraju platiti duplu premiju.......... NEMA POPUSTA !
Gdje ta sad zajednicka drzava BiH,sto ne placamo svi podjedanko ili se ne provede zakon svima pa Boze moj.Bila bi markica al ne ovoliko u p.m.!! I li svi ili niko.Koja je ovo segrgacija , a kad je trebalo pusku u ruke uzet i branit BiH onda se nije gledalo
Volio bih znati na koliku cifru ce narod poceti izlaziti na ulicu i reci DOSTA!!!!...Sada smo na 20 KM.
Ma nista sledece godine ce biti 25 KM ako vam je puno 20.Sve dok ne progledate ocima ima da placate.Idemo do 100 KM..a mozda i vise..Glasajte za nas.
Ups... sad mi valja,izgleda,stalno ici doktoru,vrijeme je da pocnem koristit zdrav. zastitu ;D :)
dodikk je poptuno u pravu ,,da je sarajevo te_heran..,odkud njima pravo da neplacaju nikakvu markicu ...mi ostali moramo a sarajevo nemora,sarajevo je pokupilo sve pare od humanitarnih organizacija,, u sarajevu se neplaca inzulin jer je haris silajdjic dijabeticar i \" sredio \" pu e_bem ti drzavu vaku nek se raspadne
Samo na markicama u TK su dobri 20 x 400.000 = 8 miliona maraka. Cista pljacka.
-Evo naprimjer u krezuboj Srbiji nikakvih premija nema , vlast je zadovoljna -pola Srbije krezavo hoda ,bitno je da nedizu bunu.
@@ jjj Jesmo care a znas ko je taj veći? Bakir Izetbegović i njegova kompletna privatna firma SDA.Tu su oni negdje u gram.
tražili ste ih na vlast eto vam ih sada. J.e.b..o vam zlaja svima famil.iju. veceg lopova niste mogli dovest na vlast
Ema, hoćeš li puno?
Ma šta 20KM??? Povećat to treba,odakle ćemo mi svojim ministrima uzet auta od po 50.000 hiljada ojera???? Sram nek vas bude,tjerate nas da se vozamo u Passatima i Audijima starim dvije godine,stidite se.