Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kao da prebrojavaju Menhetn a ne Srebrenicu.
Teško je kmečiti, plakati i brojati.
Sad ce SDA preusmjeriti donacije u Opcinu Centar :)
ovaj Grujicic facom isti Veselin Vlahovic Batko iz mladjih dana kad je klao po Grbavici
Ćame konačno može put šehera sa familijom pun para kojih se nakupio od donacija za napačene građane Srebrenice.Sada če Ćame optužiti druge i tako u krug, a svi puni para rumeni i ugodno popunjeni šetaju Sarajevom. Ćame providan si uhvati se lova sa Naserom i ahbabima, sada možete razrađivati taktiku za maloljetnice i braniti Sarajevo od zamišljenog protivnika, jer ste Vi veliki patrioti za svoj interes.
Ma ovaj mali glup ko qurac za njega je camke doktor politickih nauka..
Bosnjacima ni genocid ne bi dovoljan da nauce lekciju da svaki trenutak naseg nejedinstva je put naseg ponora. Ovu zemlju sto su nasi heroji odbranili i natopili svojoj krvlju tokom agresije a i tokom nase historije mi je lako gubimo u miru. Postoji krivica nesposobne nase politike ali postoji i odgovornost nas samih jer mi znamo samo da druge krivimo i blatimo a nikad se ne pitamo sta kao pojedinci a sta kao drustvo mi mozemo da uradimo i sprijecimo takve stvari.
Bosnjacima ni genocid ne bi dovoljan da nauce lekciju da svaki trenutak naseg nejedinstva je put naseg ponora. MISLIŠ LI DA BI SVI TREBALI POD SKUTE BKIRA- SEBIJE, TE FAHRA ILI NEŠTO DRUGO!
@alejalipa92 boli me ku..c za te sto si nabrojao. Mislim na iskljucivo Bosnjake bilo zelene ili crvene ili sta znam koji boja , kao grant opstanka Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve veliki SRBI I MUSLIMANI,,,nigdje insana na vidiku
Valja gruji sad kod klintona na ručak u NY ,pa rapoređivati donacije ....neće mu biti lako.Ćamil jedva čeko da se riješi belaja.
trebali su brojati u opcini centar. ko zna kakvi bi onda rezultati bili.
trebali su brojati u opcini centar. ko zna kakvi bi onda rezultati bili.
I ova SDA se samo provaljuje, IZGUBILI PA IZGUBILI, ko vas yebe.
nisu naučili da gube.. ima istine u onoj da vladaju već 25 godina , na ovaj il onaj način
Vise bi vala volio da ovaj uhljup Grujicic uzme nego SDA, nek se raspadaju polako :D
Ovaj nema americko drzavljansvo pa da parama od donacija gradi po USA. Srebrenica poslije MILIJARDU MARAKA donacija nema pekaru, mesnicu, ambulantu... MILIJARDU MARAKA! Da je mali zeleni, bolje bi vodio opstinu od SDA i Camila lopova
Ih. A 1% meni? A znaš li koliko je "nas" ???
samo pošteno !
pošten i budala ...rođena braća
@KolateraI ima i tu istine !
2.000?! hahahahahaha A kad dođe 11.7. pocrkaše za Srebrenicom... kmeče ko da sutra ne postoji... hahahaha
i ti ces nekad da roditelj budes ... zalosno
Nije njih trebalo strijeljati, bez obzira na to da li je bilo 2000 ili 8000. Taj ko je to uradio je Srbima napravio medvjeđu uslugu. Osuditi nekoliko njih, odgovornih, pa i na smrt, ok. 10-20 odgovornih za klanja Srba. Ostali - preko Drine pa u Skandinaviju, Germaniju, Kanadu,....