Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOĆE VAM GAS NA PROLJEĆE.
@Bakir Bakire jesil ti onaj Bakir sa faxa,pošto imaš isto razmišljanje kao taj lik sa faxa? kako god,nacionalista glupi onda se smrzni jesil čuo,smrzni i nek ti ćuna otpadne od hladnoće i djeca ti to lizala kao sladoled...glupan...
Bože koji ste vi bolesnici! Nevjerovatno
to Bakire topuzino, bilmeze
Ako ne bude gasa,morat cemo nesto potpalit...Vladu?
Nemamo mi nista protiv vlaha iz Rusije... ne toliko. Ovi nasi u Bosni su golema tuga i jad koji poslati tamo nazad odakle su i dosli. Pas im mater :=)
@Bakir Ma ti djece hvala Bogu i nemas!
Ma i ja nesto kontam, nisu ovo cista posla. Iza svega stoje srbi i njihova braca, sve su oni ovo inscenirali i smislili samo da nas ponize i omeksaju nebi li mi lakse priznali tu njihovu RS! Da ja odlucujem ja bih odbio njihov gas i radije se smrzavao nego priznao smrdsku republiku!
ma jarane kad razmislim bolje i ne treba se vise grijati na to govno njihovo.. otkud znate da sl. zime nece opet isto sranje napravit.. smjesni su
Evo nam i Mirze, kloniranog Bakira, a kožica na čuni visi...
Vlashki gas ne dolazi u obzir Allaha mi smznuchu se prije skupa s familijom nego da me Vlashine griju...
De ljudi ne ložite se bezveze. Kakav crni Bakir...
joj bakira...jadna tvoja djeca....
Abide reci nam de :-)
TO JE GAS PLANETE ZEMLJE. A TI SE SMRZAVAJ!