Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezim Causeskua je za ovaj u Banja Luci KISELA VODA
Krmetnjak se zadužuje za još 470 miliona KM ove godine. Pošto nema novca od MMF-a, kredite će plasirati komercijalne banke iz FBiH, a trezorske zapise će sve opet otkupit Prevent. Pravda za Dodika! Samo udri po đikaniji!!
Nema nazad. Istins se mora znati. Pravda za Dzenana Davida i sve ostale ubijene cije su ubice na slobodi
Sve je biznis.Gradska kase se puni sada sa vecom sumom novca.Svijece se prodaju bolje nego ikada.Ova crkva nije nikada imala vise ,,vjernika,,kako je napravljena.Broj zaposlenih policajaca naglo porastao.
PREKRSAJNE prijave ... kaznene nestale iz opticaja.. Zasto ... digla se prasina .. narod je Glup..ima moc samo masom da mijenja stanje u drzavi.. primjer Francuska.. kod nas tesko.. i samo kroz izbore se mogu skinuti ali ni to nije vise pravilo..ucjene, prijetnje otkazima, itd itd prevare i ostaju na vlasti.. ovo samo Inzko moze smijeniti i popraviti stanje.. ali je kazu Nestao.. Trazi se visoki predstavnik..nestao ima par godina
Nešto ovde nije transparetno...najveći bukači za govornicom nisu na spisku organizatora,kako to?
Pokret za Davida zaista poprima drugaćija obilježija i nije mu samo cilj pronaći ubice. Akteri događaja su se pogubili a mnogi zbunjeni. Na žalost Dodik je dokazao da je lukav i sposoban igrać. Neko vas je vješto u mjesto borbe za pravdu poveo u borbu za svrgavanje vlasti, a čime je vlasti dao raširene ruke da se obračunava sa vama. Da je u RS režim jeste, da je borba za Davida izgubila smisao, jeste.
mislim da grijesis decko.. ta prica koju plasiras je Spin ... upravo cilj vlasti je da to povezu sa politikom ali im ne uspijeva.. na sta nisu pokusali ..
Samo tuci Mile narocito onog pederka Draska
"Diktatura je kad se svi boje jednog, a jedan se boji svih!" Alberto Moravia
Suzbijmo braćo Srbi redove i spremajmo 'Banjalućko proljeće' . Treba nas biti min. 150 000 uz podršku komšija Hrvata i Bošnjaka koji su protjerani iz ove na tudjoj krvi naćinjene zemlje Nama ništa drugo ne preostaje osim, napustiti vlastitu zemlju ili biti sluge i ovog reźima kakvog Evropa nije imala u novijoj povjesti
Srbine, nešto ti se srpski jezik izopačio 😂😂😂😂
9-tog Januara se organizuje skup: „Pravda za Genocidaše“! Biće pozvan narod RS-a i svi zvaničnici da ustoliće genocid kao ustavnu kategoriju u RS-u! Uz to slijedi štampanje novih udzbenika za mladje uzraste, da se obučavaju o ratnim herojstvima u Srebrenici i Vukovaru! Izgubiti rat je za Srbe najviśi cilj!
Zaboli me lijevi testis za davida i srbe