Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko koštaju glasovi SNSD-a i HDZ-a da se uz pomoć njih smijeni SDA kadar? Narod nije glup i narod dobro poznaje Dodika i Čovića. Nikad više osmorke, jedanaestorke, izdajice.
sad botovi po kancelarijama češljaju portale i pucaju minuse na tuđe komentare.jebem li vas u dupe seljačko.
Pa i jest ovaj SDA-ovac obična budala. I treba ga smijeniti. Ja živim u Brčkom i znam.
Naravno da će podržati. lakše im je ostvariti vlastite ciljeve.
Smijenjeni ministar Nedim je odron od covjeka. On Damir Bulcevic potpomognuti novcem Iljazovica su glavni akteri u ovom procesu. Simptomaticno je da su obojica otpad SDA, i za Nedima se zna da je jos od rata na ovamo blisko vezen s gulenovcima...
Stranka za BiH lafo nece na drzavnom nivou u vlast sa SNSDom i HDZom, a uz njihovu pomoc, i pomoc dilera Ilijazovica, ruse prvog Bosnjaka gradonacelnika od rata na ovamo. Jos i Efendic licno dosao da potvrdi dogovor sa Ilijazovicem, kome su obecali da ce biti ministar u novoj vladi.
Mirsad Djapo je bio gradonacelnik od rata na ovamo čitav mandat. Nemoj tako lagit
Sta drugo ocekivati, polutani, Č i U su uvijek djelovali protiv Bosnjaka
Kad god je u pitanju rušenje BiH SNSD i HDZ pomognu izdajničkoj OSMORCI toj namjeri
E bas mi nesto zao malih , malecnih zeleni! Pa to je nepravda, kme, kme. Nece niko sa nama kme, kme, kme!