Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džamijaši mi opasno počinju ići na tuki, mnogo ste se digli j3bo vam S.T. nanine kosti
Kome vi komunjare solite pamet? Tom analogijom, vi ste isti kao SDS i HDZ, jer su jedino oni (pored vas) kršili ustav RBIH i BIH.
Ne kap djete, nego RAZMAZENO DERISTE, koje je naviklo da zivi SAMO I ISKLJUCIVO OD BUDZETSKIH SREDSTAVA. Nevjerovatno je slicno ponasanje SDA i SNSD! Ako im se sto nedopada, odmah bojkotuju, ucjenjuju itd. Izvjestaji su im poput Dzombicevih i Dodikovih, sve med i mlijeko. Nerazumijem zasto se neko cudi danasnjom saradnjom SDA sa SDS i SNSD, pa to je praxa SDA,zar nisu poslije prvih izbora usli u saveznistvo sa SDS, nakon rata dopustili da sa zlocincima Ostojicem i Krajisnikom budu u vlasti, zar nisu glasovi SDA ljudi doveli Dodika na vlast. Nista nije bitno osim fotelja, para, vlasti, talova itd. Jedino se nadati da ce ovi pasivni izaci napokon na glasanje i srusiti sviju nam zivotnu katastrofu koju zivimo!
Ovaj SDA se ponasa kao da je u vrticu... Ako nece biti po mome ja cu da napustim svoje radno mjesto....