Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAČI I DANAS VAM JE NERADNI DAN BAGRO!!!! DRŽAVA Z(L)A ČOVJEKA.
Joj sranja i drzave, za mene ce biti neradni ;)
Hrvati neće još dugo trpjeti nefunkcionalnost Federacije jer smatraju da brinući se samo o sebi i sami o sebi mogu ostvariti bolje rezultate.
ŽIVIO, 25.NOVEMBAR DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE !
Napustaju se sjednice kao da je to igraliste. Igrate se sa drzavom ovom. Vama da je stalo imalo, a pokazujete odlicno da nije , sjeli bi i donijeli odluku bez zafrkancija. Jel to tako tesko, samo nam recite jel radan il ne. Kad se ne mozete oko toga dogovoriti, kako cete oko neceg veceg. Tonemo sve dublje.
SVE IM J.EB.E.M AKO SE BUDE RADILO... SRAMOTA!!!
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
ŠTA NJIH BRIGA NJIMA JE 360 NERADNIH DANA U GODINI
Nabijem im svakome po 26 cm u dupe
ozbiljnost \"nasih\"rukovodioca je stvarno za izucavanje.baviti se takvim poslom a biti toliko neozbiljan i neodgovoran je isto kao dati djetetu da upravlja avionom.
stoka nesposobna, ne bi je napustali da su razmatrali povecanje svojih plata
Ovu psine od ljudi treba sve potamaniti... I to razapeti ih, oguliti im kožu i dobro nasoliti i ostaviti ih tako...
Stid me moje drzave, koju sve vise mrzim. Pa bolan, sa pola sijednice tek tako otic. Pu izgorili da Bog da. Kakva je ovo država bolan. ccc.
Cist primjer ko opstruira BiH ka njenom napretku, ciste igra SDA i njihovih predstavnika, kao 90 tih kad su se sjednice napustale. Dajte sjednite i dogovrite se vise oko necega!!!!
PROPAST
KRIMINALNE RADNJE NIJE MU MOGAO PRODUZITI MANDAT SKUPSTINU ZAKAZAO DANAS ZA DANAS U 16 sati TAKVU SKUPSTINU NE MOZE ZAKAZATI NI MJESNA ZAJEDNICA PA TO NIGDJE NEMA GARANTUJEM NI U ZANZIBARU
Ko god je izasao sa sjednice ja bih ga poslao u rudnik pola dana da radi, pa bi onda razmislili dobro hoce li napustiti ili ne.