Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukini im platu i napisi prekrsajni nalog po 20.000 ko sto meni napisete kad nadzete u kasi 3 km vise il manje
Idu turci sve krše lome,sve srbe će da polome.Oj srbi nemojte se kriti,svi ćete zaklani biti.Nasa sablja to je od Allaha,da imate bolju te je velika šala.I dok vi placete i molite turci ce vas karati,jer vi to volite.To vole mame i bake vase,vrucom spermom obraze da kvase.Oj srbine nemoj plakati,vaši preci ce vas opet kakati.
oni su samo fizički tu mislima vec plivaju prsno pa malo ledjno pa malo se suncaju na jahti malkice odspavaju ...u jbt prodje sjednica vrijeme je da se ide kuci dnevnica je tu
Gdje je uživo na FTV-u sjednica, da vide ovi penzići glasaći za koga glasaju, ko se bori za njih a ko ne? Ovi se toliko opustili, pohapali izgleda tolike pare da više ni ne dolaze na sjednice. Samo uživo sjednice puštati, pa ćeš vidjeti kako se dolazi na sjednice i izlazi na govornicu.
Nisu dosli ali ce dobiti komplenu platu!?!?!?