Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penzioneri gaje nadu u budućnost glasaju na svakim izborima :)
DA NAM HOĆE MAKEDONIJA POSLATI ONE SA FANTOMKAMA DA OVE NAŠE SREDE DA IM UKINU BIJELI HLJEB I SMANJE NJIMA PLATE I DA IH UDARE NOGOM U GUZICU .
Kakvih 15 minuta pauze, najbolje bi nam bilo da hoće otić na pauzu bar 15 godina
Jedino dobro u svemu tome je što nisu usvojili ni jedan od Fadilovih zakona - porez na dohodak, doprinosi i PIO...
ljudi,jbo te kako mi se otvori apetit kad se napusim trave
Stavite dva karabatka u serpu sa zagrijanim uljem proprzite 15 min dodate litar vodu u serpu i kasiku vegete kuhate 15 min dok se kuhaju karabatci namastite tepsiju i stavite opranu rizu i przite rizu 10 min kad riza bude proprzena odnosno dobije zlatnu boju izvadite karabatke stavite u rizu i onom vodom zalijete rizu i stavite u rernu na 220stepeni i pece se pola 40 min po potrebi dodat vode iz one serpe đesu bili batci kad bude gotovo lizacete prste.
hahahahahhahahahah
Ne radim u drzavnoj firmi pa ako ovo prodje odoh i ja sa 40 i kusur godina u svapske zemlje pa nek im poreze placa neko drugi Halal im i zaradjena penzija od 200 KM po ovom novom zakonu koju najvjerovatnoje necu ni doziviti.
Zašto bi jadni političari odbijali sebi,a sta znaci penzionerima 100 maraka vise
Lidija Bradara him cuva dignitet!