Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepoštenog je lako kupiti.Pošten čovjek ima svoju cijenu!
@Istinoljubiv zakljucak: Nema poštenih.
Na tako vaznu poziciju, dolaze podobni! Ako bi radili svoj posao, pola polticari bi zavrsilo na sudu (ili u zatvoru). Velika je medjupartijska borba da instaliraju svog poslusnika.
Pogled je bijesan!
Darko, Žarko, Perica i Goran??? 'ebem te Bosnoooo i tvoj nacionalni kljuc!!!
Kakvo smece je ovaj Obralija... Srpski igrac 1/1. Za marku bi prodao sve sto je Bosnjacko....
Valjalo bi da bude neka Srbenda
Postovani Drzavljani Republike Srpske : Da li zelite izmjenu ustava i legalizaciju BH policije SIPE . Ako zaokruzite NE , SIPA ce biti ukinuta kao neustavna paradrzavna tvorevina .
REFERENDUMOM PROTIV SIPE . Demokratijom protiv terorizma .
Treba sve kandidate lupiti USTAVOM po glavi i reci GDJE SI POSAO ,AJ MRS KUCI ,SIPA JE UKINUTA . Nisi znao da je zabranjeno formiranje neustavnih naoruzanih grupa ?
Ali narod je na izborima zabranio Mekticu i aktuelnom Savjetu ministara da vrsi takve poslove ? Ali koga to briga , pa i ova BANDA zvana SIPA he formirana protic ustava i volje naroda . SIPU TREBA LUPITI DEMOKRAZIJOM ,USTAVOM I REFERENDUMOM PO GLAVI .
Postavite onog strucnjaka Osmicu za direktora SIPA-e, ako je mogao bez diplome i sada je bez diplome direktor najjace institucije u sluzbama onda je savrsen za tu poziciju.
Murate, Šabane, ne diži branu! hahahahaha
Ja kakav je ovaj mulac i demagog , iz Kaknja došao prije nekoliko godina u Sarajevo , namjestio ženi posao kupio jedan pa drugi stan , od kolega niko ga živ ne podnosi , ni srbin , ni hrvat , a muslimani ga gledaju ko go.no , kažu u stanju je vjeru da proda da bi nešto ućario .
Zar nije Dodik blokirao rad Parlamentarne skupštine? Prvo ANP pa novi direktor...
PROMJENI OVE UBLEHE U KOMISIJI! VALJDA BI TREBALI ZNATI TKO MOZE PO PROPISIMA! OD SVEGA SE PRAVI CIRKUS!